TUFF! CLUB! Jyväskylässä 14.4.

ILMOITTAJA: SADE RY
5.4.2022

TUFF! presents: TUFF! Club

On tullut aika juhlia, ihan pikkasen vaan, kaikkea sitä mitä TUFF! on viimeisen vuosikymmenen aikana saavuttanut. Viimeisempänä, mutta ei vähäisempänä Alkio-opistolle rakentunutta historiallista Hip Hop -elementtien opintolinjaa.

Anniskeluravintola Ruma oli TUFF!:in klubien keskus back in the days. Nyt sen tilalla näkyvät mummon pelargoniat kerrostalon ikkunasta. Pikkubaarin puolella järjestettiin kymmeniä upeita iltoja kuten TUFF!, Tempotrip, Punkkia & Funkkia, Girls Night Out, Silli & Manaatti ja Näytön Paikka. Social Housessa järjestimme Social Dance -klubeja, jotka kaikki ovat pitäneet sisällään suuren määrän iloa, liukasta tanssia ja ihmisten välistä luomisen juhlaa sekä ystävyyttä. Siellä on levyt vaihtuneet lautasilla ja sanoja tullut mikrofonista hyvin riittoisalla volumella!

Kutsumme sinut, rakas ystävä juhlimaan TUFF!:ia kanssamme. Erityisesti haluamme kutsua kaikki vanhat ja uudet TUFF!:ilaiset kanssamme juhlimaan ja tapaamaan toisiaan Cafe Europaan, jonne tuomme palan tätä nostalgiaa.

Luvassa 6 DJ:n toimesta laaja skaala musiikkia maailmalta. Vanhan liiton tyyliin vuoraamme kaikki pöydät papereilla teidän taiteellenne. Kyniäkin löytyy. Mikkikin avautuu tarvittaessa!

Ja Cafe Europan herkulliset drinksut ja syötävät saa baaritiskiltä ostettua messiin. Nam! TUFF! is back for clubbin!

Cafe Europa / Jyväskylä
14.4. Torstai Klo 19:00-02:00

K18
TUFF! ALL STAR DJ:t
DOLLA DOLLA VILJO
SOUL VALPIO
R2ISDJ2
MATTIWATTI
HI7EHI7E
SÖDE
+
OPEN MIC
+
SKETCHING