Tukea kurssien ja opintoryhmien järjestämiseen yhdistystoimijoille

ILMOITTAJA: KANSALAISFOORUMI
18.8.2020

Kaipaatko uusia virikkeitä tai innostuksen kipinää yhdistyksesi toimintaan? Haluatteko järjestää kurssin tai syventää osaamistanne pienryhmässä?

Kansalaisfoorumi tukee yhdistysten koulutustoimintaa. Tarjoamme pedagogista ja taloudellista tukea kurssien ja yhteisöllisten opintoryhmien järjestämiseen.

Kurssi- ja opintoryhmätuen hakemisen ja muun niihin liittyvän asioinnin hoidat kätevästi Kansalaisfoorumin verkkopalvelussa.

Veisitkö kurssin tai opintoryhmän verkkoon? – Me autamme!
Arveluttaako koulutuksen järjestäminen korona-aikana? Koulutuksia ja opintoryhmiä voi helposti toteuttaa myös verkossa. Tutustu Ohjeita ja työkaluja verkkokoulutusten järjestämiseen -materiaaliimme ja katso videotallenteet aiheesta.

Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöt ja niiden jäsenyhdistykset saavat tarvittaessa neuvoja koulutusten verkkoistamiseen, ottakaa yhteyttä: tuula.hyystinmaki@kansalaisfoorumi.fi (kurssit) ja pekka.kinnunen@kansalaisfoorumi.fi (opintoryhmät).

Kansalaisfoorumi on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, yksi 12 Suomessa toimivasta opintokeskuksesta. Tarjoamme koulutusta, tietoa, tukea ja muita palveluita kulttuuri- ja kansalaistoimintaan.

Tavoitteemme on aktiivisen kansalaisuuden edistäminen ja yhteisöllisyyden vahvistaminen erityisesti koulutuksen ja kulttuuritoiminnan avulla. Yhdessä jäsenjärjestöjen kanssa Kansalaisfoorumi tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi kulttuurin, taiteen ja yhteisen toiminnan keinoin.