Tule aloittamaan aamu EARSin merkeissä 7.6.2016 Helsingissä

24.5.2016

Tiistaina 7.6.2016 kello 9–10.30
M.O.W, Pieni Roobertinkatu 9, Helsinki

Ilmoittautuminen to 2.6. mennessä tästä.

Mitkä ovat kuumimpia puheenaiheita Aasian luovien alojen markkinoilla? Ketkä ovat rahoitusalan, elokuvien ja animaation, tapahtumatuotannon, pelialan tai sosiaalisen median sisällöntuotannon kovimpia nimiä – ja keitä näistä juuri sinä voit tavata ensi elokuussa Helsingissä?

Europe-Asia Roundtable Sessions on luovien alojen ammattilaisille suunnattu seminaarisarja ja verkkomedia, joka esittelee Aasian luovien alojen ilmiöitä ja tekijöitä. EARS auttaa rakentamaan pitkäjänteisiä suhteita Euroopan ja Aasian välillä kokoamalla säännöllisesti yhteen alan kansainväliset vaikuttajat.

Seuraavan kerran EARS tuo Aasian luovan teollisuuden avainhenkilöt Helsinkiin 25.-28.8.2016.

Elokuisen tapahtuman ohjelma koostuu ammattilaispuheenvuoroista, paneelikeskusteluista, verkostoitumishetkistä ja tapaamisista. EARS on Helsinki tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden edistää suhteita Aasiaan.

Tervetuloa aamiaistilaisuuteen tiistaina 7.6. kuulemaan lisää elokuun tapahtumasta ja siitä, mitä Helsinkiin saapuvilla, kansainvälisillä luovien alojen ammattilaisilla on tarjottavanaan.

Kevyen aamiaisen lisäksi tarjolla on tuhti paketti asiaa Aasiasta sekä mahdollisuus sparrata omia hankkeita. Tilaisuudessa esittelemme tämän vuoden tapahtuman teemat ja ensimmäiset puhujat. Puheenvuorot alkavat kello 9.30. Paikalle ovat tervetulleita kaikki Aasiasta kiinnostuneet luovien alojen toimijat.

Mitä? Luova aamiainen ammattilaisseurassa
Milloin? Tiistaina 7.6.2016 klo 9.00–10.30
Missä? M.O.W., Pieni Roobertinkatu 9, Helsinki

Tilaisuus on maksuton, mutta sitovat ilmoittautumiset pyydämme tekemään to 2.6. mennessä tästä.