Tule esiintymään tanssiteokseen Aidatut Unelmat!

ILMOITTAJA: ZODIAK – UUDEN TANSSIN KESKUS
29.5.2017

Zodiak hakee esiintyjiä tanssiteokseen Aidatut Unelmat!

Teokseen haetaan esiintymisestä kiinnostuneita eri-ikäisiä ja -taustaisia  ihmisiä.

Aidatut unelmat on koreografi Sari Palmgrenin Kaarelan alueen julkisissa tiloissa ja puutarhoissa polveileva kävelyteos. Esitys koostuu kokemuksellisista reiteistä: aidatuista ja aitaamattomista tiloista, eri ihmisten puutarhatarinoista, sekä muistoista ja kokemuksista rajoista ja vastuusta.

Mistä omat rajat ja vastuu alkavat ja mihin ne päättyvät? Matkan aikana eri muistot sekä tilat avautuvat ja luovat tilan yhteiselle olemiselle. Esityksen eri polut päätyvät lopuksi yhteiseen juhlaan Malminkartanon hedelmätarhaan. Esitys on osa Zodiak – Uuden tanssin keskuksen ja Helsingin juhlaviikkojen ohjelmistoa ja Kanneltalon 25-vuotisjuhlateos. Osallistuminen tarjoaa ainutkertaisen mahdollisuuden esiintyä suuren mittaluokan teoksessa!

Teokseen haetaan esitykselliseen rooliin yhteensä 12 opasta, jotka johdattavat yleisöryhmiä esityspisteiden välillä. Oppaan tehtävään kuuluu ryhmän opastaminen ja ohjeiden antaminen, ajanhallinta, kommunikaatio muiden ryhmien sekä yleinen tilannetaju. Ohjeistamiseen kuuluu esimerkkinä toimiminen, yleisölle annettavien kuulokkeiden toiminnan hallitseminen sekä yhteisöllisen tunnelman luominen ryhmän sisällä.

Ilmoittautuminen 7.6.2017 mennessä osoitteeseen terhi.pursiainen@zodiak.fi

Alla harjoitus- ja esitysaikataulu. HUOM! Osallistuminen edellyttää sitoutumisen kaikkiin harjoituksiin sekä esityksiin!

Harjoitukset:
– Vko 24 (12.-16.6.) infotilaisuus ja teosharjoitusten seuraaminen
– 7.-9.8. harjoitukset päivittäin
– 10.-19.8. läpimenoharjoitukset; tarkemmat harjoitusajat tarkentuvat myöhemmin
– 21.-23.8. läpimenoharjoitukset yleisön kanssa; tarkemmat harjoitusajat sovitaan myöhemmin

Esitykset:
Ensi-ilta: 24.8. klo 19
Muut esitykset: 26., 27., 29., 30. ja 31.8. klo 19
(Esityksen kesto noin 2h)

Lisätietoja
Terhi Pursiainen, Zodiakin Minun nimeni on -hankkeen tuottaja: terhi.pursiainen@zodiak.fi

Katso lisätietoja teoksesta facebook-tapahtumasta. Teoksen rakentumista voit seurata Minun nimeni on -hankkeen blogissa.

Teos on osa Zodiakin Minun nimeni on -hanketta, jossa taidetta viedään lähiöihin ja ihmisten omaan asuinpiiriin. Hanketta tukevat Helsingin Kulttuurikeskus, Malminkartanon omenatarha, Kannelmäen peruskoulu, Kannelmäen seurakunta, Nuorisoasiainkeskus sekä HSY:n Metsäpirtin multa.