Tule talkoolaiseksi Loikka-tanssielokuvafestivaalille!

ILMOITTAJA: LOIKKA-TANSSIELOKUVAFESTIVAALI
12.3.2018

Haluatko olla mukana tekemässä juhlavuoden Loikka-festivaalia? Ilmoittaudu talkoolaiseksi!

Loikka etsii innokkaita vapaaehtoisia monipuolisiin festivaalituotannon tehtäviin aina julisteiden jakelusta lipunmyynnin ja infopisteen ylläpitämiseen sekä muissa käytännön tehtävissä avustamiseen niin näytösten kuin kansainvälisen konferenssinkin yhteydessä.

Tänä vuonna haemme talkoolaisia myös virtual reality -ohjelmiston toteuttamiseen Annantalolle. Tarjoamme VR-teknologiasta kiinnostuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä alan toimijoiden kanssa sekä oppia VR-teosten eri muodoista ja kokemusten toteuttamisesta. Haussa on henkilöitä sekä vastuutehtäviin että teosten ylläpitoon ja yleisön ohjaamiseen. Kaikki VR-ohjelmiston vapaaehtoiset koulutetaan tehtäviin 4.4. Koulutuksen lisäksi vapaaehtoisilta vaaditaan sitoutumista vähintään kahtena päivänä muutamaksi tunniksi aikavälillä 3.–9.4. Tehtävät ajoittuvat festivaalin lisäksi rakennus- tai purkutöiden ajalle.

Loikan talkoolaisena pääset oppimaan uutta ja työskentelemään innostavassa ympäristössä. Lisäksi pääset katsomaan festivaaliohjelmistoa ja saat halutessasi todistuksen talkootyöstä.

Kiinnostuitko? Lähetä sähköpostia tuottajallemme osoitteeseen suvi.nousiainen@loikka.fi. Kerro hieman itsestäsi, aiemmasta festivaalikokemuksestasi, mahdollisesta kokemuksestasi VR-teknologian parissa sekä siitä, mistä työtehtävistä olisit kiinnostunut Loikassa. Ilmoitathan myös, minä päivinä olet vapaa osallistumaan talkoovuoroihin festivaalipäivinä 5.-8.4. tai VR-talkoolaisena 3.-9.4. Julisteiden jakelu tapahtuu jo viikoilla 12-13.