Tule työharjoitteluun Tanssin tiedotuskeskukseen

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
24.1.2019

Haluatko näköalapaikan kulttuurikentälle ja esittäviin taiteisiin? Tanssin tiedotuskeskuksessa on sinulle kiinnostava harjoittelupaikka luovassa ympäristössä Kaapelitehtaalla.

 Julkaisemme tanssialan uutisia suomeksi ja englanniksi, tuotamme monenlaista sisältöä someen, palvelemme tanssialan ammattilaisia, sivustomme on alan tietopankki ja väylä uusiin kontakteihin.

Hankkeemme ovat tanssialaa kehittäviä projekteja, usein kansainvälisiä.

Viestintään keskittyvä harjoittelija osallistuu sisällöntuotantoon Tanssin tiedotuskeskuksen eri kanaville, www-sivuille ja someen. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu esimerkiksi verkkosivuston päivittäminen ja uutisten tuottaminen, some-päivitykset sekä tiedotus.  Katso www.danceinfo.fi.

Tuotantoharjoittelija osallistuu koti- ja ulkomaisten hankkeiden ja tapahtumien järjestelyihin ja toteuttamiseen. Myös tuotantoharjoittelijan tehtäviin kuuluu viestintää tai tietopalvelua.

Hakijoilta toivotaan oma-aloitteisuutta, hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa, sosiaalisen median tuntemusta ja kiinnostusta tanssialaa kohtaan. Visuaalisesta silmästä, valokuvaus-, videointi- ja editointitaidoista on etua tehtävässä.

Harjoittelun pituus on vähintään kaksi kuukautta – mielellään pidempi. Ensimmäinen harjoittelija voi aloittaa jo kevättalvella 2019. Työnantaja ei maksa harjoittelusta palkkaa.

Harjoittelijahakumme on auki ympäri vuoden.
Tarjoamme mahdollisuuksia myös opinnäytetöihin tai työelämäprojekteihin.

Lähetä motivaatiokirjeesi ja CV osoitteeseen sanna.kangasluoma@danceinfo.fi. Täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoa: Viestintäpäällikkö Sanna Kangasluoma 050 543 1224

Työnantajan ja työpaikan yhteystiedot: www.danceinfo.fi
Tanssin tiedotuskeskus, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C, 2 krs., 00180 Helsinki

Facebook @danceinfofinland

Instagram @dancefinland

Twitter @DanceFinland