TUOTTAJA tai TUOTANTOASSISTENTTI kesäksi Susanna Leinonen Companyyn

ILMOITTAJA: SUSANNA LEINONEN COMPANY
21.5.2018

Saimme jälleen uuden projektin, mahtavaa! Siksi etsimme joukkoomme

TUOTTAJAA tai TUOTANTOASSISTENTTIA

Susanna Leinonen Company valmistautuu tapahtumarikkaaseen syksyyn, mutta kesällekin riittää tehtävää. Etsimme innokkaaseen tuotantotiimiimme henkilöä, joka työskentelee pääasiallisesti yhden projektin parissa sekä avustaa ryhmän muussa toiminnassa.

Työsuhde on määräaikainen 1.6.-31.8.2018.

Etsimämme henkilö on huolellinen ja tarkka. Hän tarttuu tehtävään kuin tehtävään can do -asenteella ja hoitaa työnsä loppuun asti. Tehtävässä onnistuminen edellyttää projektinhallintataitoja sekä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Kokemus erityisesti tapahtumatuotannosta ja viestinnästä katsotaan hakijan eduksi. Tehtävä pitää sisällään muun muassa aikatauluttamista, tarjouspyyntöjen tekemistä, yhteydenpitoa alihankkijoihin, viestintää ja yhteistyökumppanuuksien hoitoa.

Etsimämme henkilö voi olla joko opintojensa loppuvaiheessa oleva opiskelija tai jo enemmän työkokemusta omaava ammattilainen. Tehtävänkuva voidaan räätälöidä henkilön osaamistason perusteella, sillä projektia johtaa toinen henkilö.

Työn luonne edellyttää joustavuutta työaikojen suhteen ja matkustusvalmiutta tapahtumapäivinä (2-3vrk). Toimitathan hakemuksesi, ansioluettelosi, suosittelijoidesi yhteystiedot ja palkkatoiveesi 24.5. mennessä otsikolla ”kesärekry” osoitteeseen salla@susannaleinonen.com. Kerrothan hakemuksessasi siitä, minkälaisen osaamisprofiilin sinä tuot tiimiimme.

Lisätiedot 22.5. klo 9-10:

Salla Mistola
toiminnanjohtaja
+358 45 138 0336
salla@susannaleinonen.com

Susanna Leinonen Company on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista ja menestyneimmistä suomalaisista tanssiryhmistä. Se on vieraillut yli 20 maassa ja toimii aktiivisesti suomalaisella tanssin kentällä.

#rekry #avoimettyöpaikat #kesätyö