Tutustumistyöpaja: Johanna Nuutinen 17.-18.5.2019

ILMOITTAJA: JOHANNA NUUTINEN +CO
6.5.2019

Tervetuloa Johanna Nuutisen ohjaamaan avoimeen tutustumistyöpajaan toukokuussa. Kurssilla lähestytään Nuutisen taiteellisen työn teemoja kehon artikulaatiota ja läsnäoloa virittävien improvisaatiopohjaisten tehtävien sekä liikesarjojen kautta. Kahden päivän ajan työskentelemme kohti vahvaa, virittäytynyttä, aistivaa ja tarkkaa kehollisuutta, jossa esiintyjän tietoisuus sekä sisäisestä että ulkoisesta maailmasta ovat läsnä.

Johanna Nuutinen on helsinkiläinen tanssitaiteilija. Hän on ohjannut omia teoksia elokuvan ja näyttämöteosten muotoon visuaalisten ja esittävien taiteiden yhtymäkohdissa vuodesta 2011. Vuonna 2002 Johanna sai kiinnityksen Suomen Kansallisbalettiin, jossa hän tanssi useiden teosten solistisissa rooleissa. Vuodesta 2017 hän on työskennellyt freelance taiteilijana.

Taiteellisessa työssään Johanna käsittelee tällä hetkellä aistikokemuksia, sekä metamorfoosin, kestävyyden ja kestollisen esityksen teemoja monitaiteellisissa konteksteissa. Hänen viimeisimpiä teoksiaan ovat mm. IRIS – Tanssia ihmisyyden säröissä (2017), sekä ANON – The Act of Waiting (2018). Vuodet 2017-2019 Johanna työskentelee Suomen Kulttuurirahaston taiteilija-apurahalla.

www.johannanuutinen.com

Paikka ja aika:

Zodiak – Uuden tanssin keskus, Kaapelitehdas, Helsinki

  • PE 17.5. klo 15 – 17.30 / Zodiak Studio C4
  • LA 18.5. klo 11 – 14 / Zodiak Studio B2

Työpaja on maksuton.
Voit osallistua molempina tai vain toisena päivänä.
Ilmoittautuminen on sitova.

Varmista paikkasi 15.5. mennessä lähettämällä sähköposti osoitteeseen:
johanna@johannanuutinen.com

Sisällytä viestiin:

  • BIO teksti ja kuvallinen CV
  • minä päivinä osallistut

Jos olet kiinnostunut työskentelystä Johannan kanssa, mutta et pääse kurssille, voit lähettää hänelle tietosi ja linkin lyhyeeseen videotallenteeseen työstäsi esiintyjänä sähköpostitse. Videotallenne voi sisältää materiaalia harjoitussalista tai esitystilanteesta.