TYÖPAJA, Teppo Virtanen: Työhyvinvointi ja urakehitys – toistensa vastakohtia?

ILMOITTAJA: TREENIT! RY.
17.1.2019

5-vuotisjuhlavuotta viettävä TREenit! Ry järjestää teemavuoden mukaisesti hyvinvointiin liittyvän työpajan helmikuun lopulla Tampereella. Työpajan vetää tanssitaiteen maisteri Teppo Virtanen.

Esittävien taiteiden parissa työskenteleville suunnatussa työpajassa laadimme henkilökohtaisen suunnitelman sekä oman työhyvinvoinnin että urakehityksen näkökulmasta. Suunnitelmien perusteella analysoimme mahdollisia yhtymäkohtia ja ristiriitaisuuksia sekä niiden ratkaisuja. Käymme myös läpi hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyviä osallistujia puhuttavia teemoja. Työpajan toteutustapa on keskustelullinen ja osallistujalähtöinen.

TEPPO VIRTANEN on tanssitaiteen maisteri, joka yli vuosikymmenen kestäneen kansainvälisen taiteilijauransa jälkeen on toiminut yritysmaailmassa valmentajana ja sertifioituna business coachina. Tätä lukuisista organisaatioista karttunutta osaamistaan hän mielellään jakaa taiteen kentälle, ratkaisukeskeisesti, käytännöllisesti ja innostavasti. Hänen nykyisistä kiinnostuksen kohteistaan voi mainita esim. käytännön pienienkin tekojen ja strategian toteutumisen yhteyden tutkimisen. Tepon tämänhetkisenä mottona on: ”Aina on vaihtoehtoja vaikka emme niitä ensisilmäykseltä näkisikään.”

ILMOITTAUTUMINEN:

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen: https://goo.gl/forms/QPZqf9NpTzK1dJWu2

Viimeinen ilmoittautumispäivä kurssille on 8.2.2019.

TYÖPAJAN HINNAT:

60 € | TREenit! Ry:n jäsen, Turku Dansart Ry:n jäsen, Tanssille Ry:n jäsen
80 € | PTK ry:n, Tampereen freelance-näyttelijöiden, Temen tai Improvisaatioryhmä Snorkkelin jäsen
100 € | Muu ammattilainen

EARLY BIRD -TARJOUS: 50 € TREenit! Ry:n jäsen, Turku Dansart Ry:n jäsen, Tanssille Ry:n jäsen. Tarjous voimassa 31.1.2019 saakka.

Maksa kurssi ja näin varmistat paikkasi työpajassa.

Mihin maksat: HUOM! UUSI TILINUMERO!
FI47 4108 0010 3712 61

Kenelle maksat:
TREenit! Ry

Kirjoita viestikenttään: OMA nimesi / hintakategoria / mitä maksat.
(esim. Maija Meikäläinen / TREenit! ry jäsen /Työpaja: Työhyvinvointi ja urakehitys)

Työpajojen peruutusehdot:
Jos et voi osallistua työpajaan, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com. Työpajan voi peruuttaa maksutta viimeistään 14 vuorokautta ennen työpajan alkamista. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % työpajamaksusta, mutta alle 2 vuorokautta ennen työpajaa tehdyistä peruutuksista veloitamme koko työpajamaksun. Sairastapauksissa lähettämällä meille sairastodistuksesi treenitry@gmail.com saat työpajamaksusi täysimääräisenä takaisin. Muista ilmoittaa tilitietosi palautusta varten. TREenit! ry:llä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Mikäli olet jo maksanut työpajan, saat tällaisessa tapauksessa.