Työpajafestivaali 4.-15.6.2018 

ILMOITTAJA: TANSSILLE RY
2.3.2018

Toista kertaa järjestettävä työpajafestivaali tarjoaa tanssikursseja ja verkostoitumistilaisuuksia tanssin ammattilaisille kesäkuun alussa Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1, Helsinki). Työpajafestivaali on suunnattu tanssin ammattilaisille, ammattiin opiskeleville sekä tanssin opettajille. Tule mukaan hakemaan uusia tuulia ja energiaa omaan tekemiseesi ja kurssittautumaan vaikka useammankin opettajan johdolla sekä tietysti tapaamaan muita alan ammattilaisia.

Työpajafestivaali on Zodiak – Uuden tanssin keskuksen ideoima konsepti, joka järjestetään yhteistyössä Tanssille ry:n ja Tanssin talon kanssa Kaapelitehtaalla Helsingissä.

Työpajat:
David Zambrano: Flying Low & Passing Through 4.-15.6.
Viktor Fröjd: Var Dag Improvisations 11.-13.6.
Jarmo Ahonen: Kehonhuolto 12.-14.6.
Margret Sara Guðjónsdóttir: Full Drop Into the Body 14.-15.6.

Työpajojen hinnat löytyvät työpajakohtaisilta sivuilta (linkit yllä)

Pakettihinnat:
Zambrano + Ahonen: Zambranon kurssin hinta + 52 euroa
Fröjd + Ahonen: 192 euroa
Guðsjónsdóttir + Ahonen: 212 euroa
Fröjd + Guðsjónsdóttir + Ahonen: 318 euroa

Ilmoittautumiset verkkolomakkeella, paitsi Zambranon kurssi sähköpostitse workshop@tanssille.net

Muu ohjelma:

Speed Meeting
Maanantaina 11.6. klo 17-20
Vetäjä: Sari Palmgren
Paikka: Zodiak Stage

Speed Meetingissä on mahdollisuus päästä tapaamaan eri kollegoita ja tanssin toimijoita. Osa osallistujista istuu pöydissä ja toinen osa kiertää pöytiä. Keskustelu aika on rajattu ja myöhemmin on mahdollisuus jatkaa keskustelua aulan puolella, jos juttu jäi kesken. Voit tuoda mukanasi esittelymateriaalia töistäsi, jos haluat. Tapahtumassa on aikataulu, joten olethan ajoissa paikalla.

Tapahtuma on maksuton mutta ilmoittaudu ennakkoon! Ilmoittautumiset verkkolomakkeella.

Tanssin ammattilaisen taloushallinto -työpaja
Torstaina 14.6. klo 17-19

Ohjaajat: Maija Eränen ja Elina Ruoho-Kurola
Paikka: Kaapelitehdas (tarkka paikka varmistetaan myöhemmin)

Tässä taloushallinnon työpajassa käsitellään tanssin ammattilaisen taloushallinnon peruskysymyksiä: Miten rakennan realistisen tuotantobudjetin, mitä tulee ottaa huomioon maksettaessa palkkoja työryhmälle, miten hinnoittelen työni jne…

Työpajassa neuvoja jakavat ja osallistujien kysymyksiin vastaavat Zodiakin tuottajat Maija Eränen ja Elina Ruoho-Kurola, joilla on yhteensä yli 30 vuoden työkokemus tuotanto- ja hallintotehtävistä monenlaisista toimintaympyröistä pienistä esittävän taiteen työryhmistä isompiin kulttuuriorganisaatioihin ja -hankkeisiin niin kotimaassa kuin kansainvälisissä verkostoissakin.

Työpaja on osallistujille maksuton. Ilmoittaudu mukaan verkkolomakkeella. Voit halutessasi lähettää jo etukäteen sinua askarruttavia kysymyksiä ja esittää toiveita siitä, mihin asioihin työpajassa erityisesti keskityttäisiin sähköpostitse osoitteella: elina.ruoho-kurola@zodiak.fi

David Zambranon kurssin avoimet ovet
Perjantai 15.6. klo 15-16
Paikka: Zodiak studio C4

Tapahtuma on maksuton mutta ilmoittaudu ennakkoon! Ilmoittautumiset verkkolomakkeella.

Työpajafestivaalin päättää kaikille osallistujille yhteinen illanvietto Zodiakin stagella perjantaina 15.6. klo 16 alkaen.

Lisätietoja ja tiedustelut: Elina Ruoho-Kurola, elina.ruoho-kurola@zodiak.fi, 050 587 0470 (arkisin klo 11-16).