Ulla Mäkinen: Näkemys virtaavaan liikkeeseen -kurssi

ILMOITTAJA: ITÄ-SUOMEN TANSSIN ALUEKESKUS
29.8.2018

Ulla Mäkisen Näkemys virtaavaan liikkeeseen -kurssin aikana tutustutaan joihinkin Axis Syllabuksen mukaisiin liikeperiaatteisiin nykytanssissa.

Axis Syllabuksen keskeisenä lähtökohtana on liikkua kehon rakennetta kunnioittaen, niin teoreettiseen kuin kokemukselliseenkin tietoon nojaten. Kehon biomekaniikkaa ja liiketoimintaketjuja hyväksikäyttäen mahdollistetaan tanssitapa, joka vie meidät virtaavaan, dynaamiseen ja kehoa hoitavaan, turvalliseen liikkeeseen.

Viikonlopun aikana kurssilla tutkitaan erityisesti selkärangan ja lonkan liikemahdollisuuksia ja -rajoitteita sekä valjastetaan teoria tanssiin, niin improvisaatioon kuin valmiisiin liikeaihioihinkin.

Ulla Mäkinen on tanssija ja tanssinopettaja. Hän on valmistunut tanssipedagogiikan maisteriksi Frankfurtin yliopistosta ja tanssinut sekä opettanut freelancerina ympäri maailmaa. Vuodesta 2012 hän on toiminut Outokummun tanssin koulutuksen lehtorina ja koulutuksen johtajana. Hän on opiskellut Axis Syllabusta vuodesta 2014, ja on parhaillaan Axiksen opettajakoulutuksessa. Opetuksessaan hän integroi tietoa ja kokemusta lukuisista eri lähteistä. Nykytanssin, improvisaation ja Axis Syllabuksen ohella hän on opiskellut intensiivisesti joogaa, Pilatesta sekä thaihierontaa. Lisäksi hän toimii luottamustehtävissä, parhaillaan Pohjois-Karjalan taidetoimikunnan puheenjohtajana.

Lisätietoja Axis Syllabuksesta: www.axissyllabus.org

Ajankohta
Lauantai 29.9.2018 klo 11.00-13.00 + 14.00-16.00
Sunnuntai 30.9.2018 klo 10.00-12.00 + 13.00-14.45
Reijolan yhteisösali, Urheilupuistontie 2, 80330 Joensuu

Hinta 70/60€ (edullisempi hinta: ITAK:n jäsenet, opiskelijat)
Kurssimaksu maksetaan tilisiirtona ennen kurssin alkua Itä-Suomen tanssin aluekeskukselle. Tarkemmat maksutiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä / lähempänä kurssin alkua.

Sitovat ilmoittautumiset 14.9. mennessä osoitteeseen itak@itak.fi.
Kurssin toteutuminen edellyttää riittävää osallistujamäärää.