Unelmia ja digihommia ‒ seminaari kulttuurilaitosten digitaalisesta yleisösuhteesta 21.8.

ILMOITTAJA: OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ
31.5.2018

Ennakkokutsu

Tervetuloa tiistaina 21.8.2018 noin klo 10.00-16.00 Helsingissä Tieteiden talolla järjestettävään seminaariin, jossa käsitellään kulttuurilaitosten digitaalista yleisösuhdetta: tavoitteita, ratkaisuja, kokemuksia sekä uusia lähestymistapoja. Ohjelma sisältää alustuksia, toimintatapojen esittelyitä ja työpajatyöskentelyä.

Tarkka ohjelma vahvistuu kesäkuun aikana, ja ilmoittautuminen avautuu samaan aikaan. Osallistuminen etäyhteydellä on myös mahdollista. Seminaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Erityisesti se on suunnattu kulttuurialan yleisötyön sekä digitaalisten palveluiden ja toiminnan kanssa työskenteleville. Seminaarin järjestää opetus- ja kulttuuriministeriö.

Seminaari on jatkoa huhtikuussa 2018 järjestetylle ”Uudet toimijuudet: kulttuurilaitosten digitaalinen yleisösuhde” -seminaarille, jonka tallenteet ovat verkossa osoitteessa: http://minedu.fi/tapahtumat/2018-04-13/uudet-toimijuudet-kulttuurilaitosten-digitaalinen-yleisosuhde.

Mikäli sinulla on ideoita alustuksissa, esittelyissä tai työpajoissa käsiteltäviksi aiheiksi, voit olla yhteydessä Viivi Ängeslevään (viivi.angesleva@minedu.fi, puh. 0295330278).

Tervetuloa!

Twitter: #digiyleisöt