URB 19 -festivaalitiimiin haetaan uuden sukupolven edustajia

ILMOITTAJA: URB19
15.10.2018

Etsimme 1-3 uuden sukupolven edustajaa tekemään URB 19 –urbaanin taiteen festivaalia

Haluatko tulla kanssamme uudistamaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan 20 vuotta täyttävää urbaania festivaalia? Puuttuuko Helsingin nuoriso- ja kaupunkikulttuurista jotain, mitä haluaisit järjestää? Keitä haluaisit kutsua mukaan?

Haemme URB 19 -festivaalitiimiin yhdestä kolmeen uuden sukupolven edustajaa ideoineen. Osana festivaalitiimiä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan festivaalia yhdessä Kiasma-teatterin tuottajien ja teknisen henkilökunnan kanssa. URB 19 järjestetään 6.6.–13.6.2019.

Toivomme, että tuot mukanasi oman näkemyksesi ja pääsemme myös oppimaan sinulta.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta sillä tärkeintä meille on aito kiinnostus kaupunkikulttuuria, urbaaneja taidemuotoja ja niihin liittyviä ilmiöitä kohtaan. Toivomme toki, että haluat tehdä yhteistyötä jokaista arvostavassa työympäristössä ja olet vähintään 18-vuotias.

Käynnistämme festivaalin suunnittelun marraskuussa ja työskentely tapahtuu yhteisten tapaamisten myötä pari kertaa kuussa. Tapaamisten välillä työskentelet itsenäisesti. Festivaalin lähestyessä toukokuussa 2019 työtahti tiivistyy, jolloin työmäärä on noin 10 tuntia viikossa. Festivaalin aikana läsnäolosi on korvaamatonta.

Maksamme työstä kertaluonteisen palkkion.

Miten haet  
Laita meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa on liitteenä alustava ideasi URB-festivaalille (max. kaksi sivua). Myös pienet työryhmät voivat hakea, sillä tiimiin voidaan valita maksimissaan kolme hakijaa. Kerrothan hakemuksessa ikäsi, asuinpaikkasi, tämänhetkisen työ/opiskelutilanteesi sekä kiinnostuksen kohteesi.

Lähetä hakemuksesi ja ideasi 31.10.2018 mennessä: urb@kiasma.fi   

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: urb@kiasma.fi