URB hakee ohjelmistotiimiä vuoden 2020 festivaalille

ILMOITTAJA: KIASMA-TEATTERI/URB
25.9.2019

URB rekry
ohjelmistotiimi 2020 festivaalille / programme team for 2020 festival

Etsimme 1-3 uuden sukupolven edustajaa tekemään URB 20 –urbaanin taiteen festivaalia 

URB on Kiasmassa toimivan Kiasma-teatterin tuottama vuosittainen urbaanin taiteen ja kulttuurin festivaali, joka esittelee jatkuvasti muuttuvan kaupunki- ja nuorisokulttuurin vaikutusta nykytaiteen eri muotoihin. Festivaalin tapahtumat levittäytyvät museosta ja teattereista erilaisiin kaupunkitiloihin.

Haluatko tulla kanssamme suunnittelemaan ja toteuttamaan vuoden 2020 URB-festivaalia? Puuttuuko Helsingin nuoriso- ja kaupunkikulttuurista jotain, mitä haluaisit järjestää? Keitä haluaisit kutsua mukaan?

Haemme URB 20 -festivaalitiimiin yhdestä kolmeen uuden sukupolven edustajaa ideoineen. Osana festivaalitiimiä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan festivaalia yhdessä Kiasma-teatterin tuottajien ja teknisen henkilökunnan kanssa. URB 20 –festivaali järjestetään ensi kesäkuun toisella viikolla.

Toivomme, että tuot mukanasi oman näkemyksesi ja pääsemme myös oppimaan sinulta.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta sillä tärkeintä meille on aito kiinnostus kaupunkikulttuuria, urbaaneja taidemuotoja ja niihin liittyviä ilmiöitä kohtaan. Edellytämme, että haluat tehdä yhteistyötä jokaista arvostavassa työympäristössä ja olet vähintään 18-vuotias.

Käynnistämme festivaalin suunnittelun marraskuussa ja työskentely tapahtuu yhteisten tapaamisten myötä kerran / pari kertaa kuussa. Tapaamisten välillä työskentelet itsenäisesti. Festivaalin lähestyessä toukokuussa 2020 työtahti tiivistyy, jolloin työmäärä on noin 10 tuntia viikossa. Festivaalin aikana läsnäolosi on korvaamatonta.

Maksamme työstä kertaluonteisen palkkion.

Miten haet  

Laita meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa on liitteenä alustava ideasi URB-festivaalille (max. kaksi sivua). Myös pienet työryhmät voivat hakea, sillä tiimiin voidaan valita maksimissaan kolme hakijaa. Kerrothan hakemuksessa ikäsi, asuinpaikkasi, tämänhetkisen työ/opiskelutilanteesi sekä kiinnostuksen kohteesi.

Lähetä hakemuksesi ja ideasi 9.10.2019 mennessä: urb (at) kiasma.fi

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: urb (at) kiasma.fi

http://www.urb.fi/paasivu/rekry2020/