UrbanApa etsii osa-aikaista tuotantokoordinaattoria. DL 23.6.

ILMOITTAJA: SONYA LINDFORS
13.6.2022

Kulttuuriyhteisö UrbanApa etsii monimuotoiseen joukkoonsa osa-aikaista tuotanto- ja hallintokoordinaattoria!

UrbanApa ja sen taustayhdistys UTT ry on vuonna 2009 perustettu antirasistinen ja feministinen yhteisö, jonka kaikki toiminta perustuu jakamiselle, yhteisöllisyydelle, voimaannuttamiselle ja tilan luomiselle. Toiminta on rakentunut rikkaaksi ja runsaaksi, ja tarvitsemme nyt mukaan henkilöä, joka ottaa haltuun toiminnan hallinnollisen ja tuotannollisen puolen työtehtäviä sekä on innostunut kehittämään niitä. Haastattelut ja valinta pyritään tekemään kesäkuun aikana. Työ alkaa elokuussa 2022. Palkka on 1 200 €/kk. Työaika noin 17 h viikossa. Työnkuva on yhteisössä uusi.

Ensisijaista on se, että hakemamme henkilö jakaa yhteisön arvot sekä haluaa toimia yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta edistävien rakenteiden kehittämisen parissa.

Hakijalla olisi hyvä olla:

  • Kulttuuri-, yhdistys- tai järjestökentän tuntemusta
  • Kulttuuri- tai hallinnon alan koulutus
  • Kokemusta tuotanto-, talous- ja/tai hallintotyöstä sekä apurahojen hakemisesta
  • Kielitaitona suomi ja englanti. Taustayhdistyksen virallisten materiaalien ja toimintakielen ollessa suomi, hakijan tulee puhua ja kirjoittaa erinomaista suomea. Toiminnan kansainvälisen luonteen vuoksi erinomainen englannin kielen hallinta on tarpeen.

Työtehtäviin kuuluu:

  • Tuotannollisten prosessien ja aikataulujen koordinoiminen
  • Apurahahakemusten kirjoitus ja raportointi yhteistyössä taiteellisen johtajan kanssa
  • Tilastoinnin kehittäminen ja ylläpito
  • Tapahtumatuotantoon liittyviä tehtäviä
  • Taloushallintoon liittyviä tehtäviä yhteistyössä tilitoimiston kanssa

Hakija pitää järjestelmällisestä, ennakoivasta ja inspiroivasta työstä jossa saa toimia itsenäisesti, mutta tiiviiseen yhteisöön nojaten. UrbanApan kotipaikka on Helsinki, mutta yhteisöllä ei ole pysyviä toimitiloja joten työtä voi tehdä myös etänä toiselta paikkakunnalta.

UrbanApassa työntekijällä on mahdollisuus konkreettisesti edesauttaa taidekentän muutosta kohti moninaisempaa, huokoisempaa ja inklusiivisempaa tulevaisuutta.

Valittu työntekijä perehdytetään työhön 8.-26.8. välillä. Koeaika työssä on 3 kk. Toivomme hakijaa joka sitoutuu työhön pitkäjänteisesti!

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä mahdolliset suosittelijat/suositukset 23.6.2022 mennessä Lilja Lehmuskalliolle osoitteeseen urbanapa.rekry@gmail.com. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana.

Lisätietoja yhteisöstä löytyy nettisivuilta www.urbanapa.fi