UrbanApan TOOLBOX tulee taas – workshop/labi etsii osallistujia

ILMOITTAJA: SONYA LINDFORS
11.11.2019

UrbanApa TOOLBOX on viisipäiväinen työpaja/laboratorio, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen taiteen eri alojen ammattilaisia. TOOLBOX tarjoaa alustan taiteellisten praktiikoiden jakamiselle, paineettomalle taiteelliselle työskentelylle ja yli genrerajat ylittäville kokeiluille.

Syksyn 2019 ensimmäisessä  TOOLBOXissa työskennellään toivon parissa.

on hope

Mitä tarkoittaa toivo olosuhteena, kehona tai tilana? Millaisia kollektiivisen tukemisen muotoja ja emansipatorisia praktiikoita voimme yhdessä löytää epävarmojen aikojen ja tuntemattoman edessä? Hope on otsikko joka ehdottaa toivoa konkreettisena olosuhteena, sekä toimimisen ja tukemisen muotona.
 
“Hope locates itself in the premises that we don´t know what will happen and that in the spaciousness of uncertainty is room to act. When you recognize uncertainty, you recognize that you may be able to influence the outcomes – you alone or you in concert with a few dozen or several million others”
Rebecca Solnit Hope in the Dark

Jaamme taiteellisia (ja oikean elämän) praktiikoita, tutkimme, keskustelemme ja vietämme aikaa yhdessä. TOOLBOX on suunnattu taiteen ammattilaisille MUTTA ei vaadi esiintymis- tai tanssitaustaa.

Työpajavetäjinä / fasilitoijina toimivat: Suvi Kemppainen, Kaisa Nieminen, Tiia Kasurinen, Ana Teo Ala-Ruona & Venla Helenius

Päivät klo10-15 tanssikoulu DCA:n tiloissa Mannerheimintiellä.

OLETKO KIINNOSTUNUT!

Haluatko inspiroitua ja inspiroida? Kokeilla uusia työtapoja taiteilijakollegoiden kanssa luovassa mutta paineettomassa ympäristössä? TOOLBOX hakee eri alojen taiteilijoita  jakamaan, inspiroimaan, oppimaan ja tutkimaan. Koko viikko vain 20€, yksittäisiä päiviä ei ole mahdollista ottaa.

Hae ke 13.11 mennessä, tarkemmat hakuohjeet linkistä!

http://urbanapa.fi/event/toolbox-15/