Valmennus yrityksille Japanin markkinoille alkaa 24.9.

ILMOITTAJA: AGMA
16.9.2020

Hitto desu! -Menesty Japanissa
Valmennus Japanin markkinoille alkaa ensi viikolla 24.9.

Kiinostaako Japani? AGMAssa alkaa ensi viikolla Japanin markkinoille tähtääville ja sitä harkitseville yrityksille suunnattu ohjelma, Hitto desu! -Menesty Japanissa

Ohjelma alkaa kerran kuussa etänä järjestettävien luentojen sarjalla, joista ensimmäisessä 24.9. perehdytään Japanilaiseen yhteiskuntaan ja bisneskulttuuriin.

Yhteiskunnasta ja jokapäiväisestä elämästä meille kertoo toimittaja ja kirjailija Heikki Valkama, joka on asunut vuosia Japanissa, kirjoittanut japanilaisesta kulttuurista ja toimittanut siitä ohjelmia. Bisnes- ja yrityskulttuurista puolestaan kertoo Laura Kopilow Business Finlandin Tokion toimistolta.

Luentosarja on AGMAn jäsenyrityksille ilmainen, muille hinta 120 € + 24 % alv per osallistuva yritys. Eikö päivämäärä sovi kalenteriisi? Ei hätää, ilmoittautuneet saavat luennot katsottavikseen myös tallenteina.

Lue lisää ja ilmoittaudu AGMAn sivuilla!

AGMA toimii jäsenistönsä yhdyssiteenä, kehittää toimintakenttää ja valvoo jäsenyritysten yhteisiä etuja. AGMA toimii luovien alojen välittäjäportaan yhteiskunnallisena vaikutuskanavana. 

AGMAn jäseninä on 40 välittäjätoimijayritystä (v. 2019), jotka toimivat luovien alojen parissa. AGMAn edustamat toimialat kattavat useimmat työ- ja elinkeinoministeriön luovien alojen määrittelyssä mukana olevat toimialat. Jäsenistössä on edustettuna muun muassa muotoilun, audiovisuaalinen, graafisen suunnittelun, kirjallisuuden, kuvataiteen, valokuvan ja viihteen toimijoita.