VanDance: Työkaluja tanssijoille -työpajat 23.4.

ILMOITTAJA: MAMIA COMPANY
11.4.2022

VanDance 2022 -festivaalin kevään oheisohjelmistoa!  la 23.4. klo 11-16

Työkaluja tanssijoille -työpajapäivä on suunnattu tanssin ammattilaisille, tanssinopiskelijoille sekä pitkälle edistyneille tanssinharrastajille.
Työpajassa opettavat tanssitaiteilija Jenni Honkamaa, koreografi-ohjaaja Nina Mamia sekä näyttelijä-ohjaaja Kasperi Nordman.

Klo 11-13
Jenni Honkamaan ihanassa työpajassa tullaan työskentelemään improvisaation sekä annetun materiaalin kanssa. Tunti alkaa yhteiseen tilaan laskeutumisella, josta edetään erilaisten harjoitteiden kautta kohti liikkeellistä tutkimista ja liikeratojen kokeilua. Workshop pyrkii tarjoamaan ajan ja paikan, jossa tanssijat voivat yhdessä fiilistellä liikkeen ääripäitä ja mitä kaikkea on niiden välillä, inspiroitua liikkuvista kehoista ja jakaa omia havaintoja muiden kanssa.

Klo 13-14 lounastauko
Pientä purtavaa, kahvia ja teetä tarjolla. Omat eväät voi lämmittää uunissa/mikrossa tai käydä omakustanteisesti lounaalla.

Klo 14 -16
Nina Mamian ja Kasperi Nordmanin NTT – työpajassa tutustutaan nykytanssiteatterin työkaluihin esiintyjäntyössä.
NTT eli nykytanssiteatterin metodiikka tanssijan työssä, on Mamia Companyn työprosesseissa käyttämä harjoitusmetodi ja antaa yhden näkökulman esiintyjäntyön kokonaisvaltaisempaan syventämiseen. NTT:ssä yhdistyy hengitys, liike ja ääni/puhe. Metodiikka syventää tanssijan työtä liikkeen, hengityksen, äänen ja puheen yhtäaikaisuudella ja jaksottumisella kehollisessa kokemuksessa ja sen välittämisessä katsojille/kokijoille mm. tunneprogressioharjoituksien avulla. NTT kehittää mm. tanssijan valmiuksia laajempaan ilmaisuun, kun ääni/puhetekniikka syvenee kehollisessa kokemuksessa.

Työpajat pidetään Mamia Companyn studionäyttämöllä, Jönsaksentie 6, 3krs. 01600 Vantaa.

Hinnat:
koko työpaja 40 e
yksittäinen työpaja 20 e
Ilmoittautuminen: mamiacompany@gmail.com

TERVETULOA!