Vantaan katutanssiyhdistys hakee osa-aikaista toiminnanjohtajaa

ILMOITTAJA: VANTAAN KATUTANSSIYHDISTYS RY
27.5.2020

Vantaan katutanssiyhdistys ry (VKTY) on lämminhenkinen ja menestyksekäs tanssiseura, jonka toiminta keskittyy Länsi-Vantaalle. Toiminta koostuu viikoittaisista tanssin harrastetunneista, valmennus- ja kilparyhmien harjoituksista, tanssileireistä, kansainvälisten opettajavieraiden tiiviskursseista, näytöksistä ja muista tanssitapahtumista. Seuran toiminta on viidessä vuodessa kasvanut huomattavasti ja kasvupotentiaalia on edelleen. Seuralla on yli 500 aktiivista harrastajaa, 2 osa-aikaista työntekijää hallinto- ja toimistotöissä sekä yli 60 viikottaista tanssituntia osa-aikaisten tanssinopettajien vetäminä.

Haemme opetus- ja kulttuuriministeriön tukeman 2-vuotisen palkkaushankkeen avulla osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toiminnanjohtajaa.

Työaika on joustavasti suunniteltavissa ja sovitettavissa yhteen muiden töiden kanssa ja työtuntimäärää VKTY:llä voidaan erikseen sovittaessa lisätä tanssinopetuksen kautta. Työaika on hankekauden ajan n. 50 %. Ensimmäisen hankevuoden jälkeen osa-aikaisuuden tuntimäärä on sidoksissa hankerahoitukseen ja sen jälkeen toiminnan vakiinnuttamisen onnistumiseen, joka on meille yhteinen tavoite.

Toiminnanjohtajan työnkuva rakentuu, mm:

  • seuran operatiivisen toiminnan suunnittelusta ja organisoinnista
  • esihenkilötehtävistä sisältäen nuorten ja aloittelevien opettajien työnohjauksen sekä kehityskeskustelut
  • seuran talouden hallinnasta ja kehittämisestä
  • sidosryhmäyhteistyöstä (erityisesti seuran jäsenet ja heidän huoltajansa) sekä
  • markkinoinnin ja jäsenhankinnan kehittämisestä

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaisia organisointitaitoja, itseohjautuvuutta, rohkeaa ja kehittämisorientoitunutta työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ei edellytetä, mutta eduksi luetaan kokemus seuratyöstä, esihenkilötehtävistä ja tanssin (erityisesti katutanssin) kentän tuntemus ja ymmärrys.

Seuran hallitus osallistuu työtehtävien suunnitteluun ja työnjaosta voidaan sopia toimistotyöntekijän kanssa. Toiminnanjohtajan valinnassa priorisoidaan tanssikoulun toiminnan kehittämisen kannalta keskeinen osaaminen.

Perehdytys töihin alkaa elokuussa 2020. Tarkasta työn alkamispäivästä sovitaan valitun henkilön kanssa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Lilli Huttula. Lähetä kysymyksesi tai yhteydenottopyyntösi sähköpostitse osoitteeseen toiminnanjohtaja@vantaankatutanssi.fi, niin otamme Sinuun yhteyttä.

Vapaamuotoisen hakemuksen voi toimittaa 15.6.2020 mennessä sähköpostitse samaan osoitteeseen. Kerro hakemuksessa palkkatoiveesi (tuntipalkka) ja lisää liitteeksi CV.