Vielä ehdit ilmoittautua Future Manifestos -tapahtumaan 30.-31.8.

ILMOITTAJA: ZODIAK - UUDEN TANSSIN KESKUS
5.8.2019

Tervetuloa mukaan Future Manifestos – Exploring the Future Potentials of Artistic Doctorates in Dance and Performance -tapahtumaan 30.-31.8.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille taiteellisesta tutkimuksesta kiinnostuneille. Tilaisuus järjestetään Kiasma-teatterissa ja Zodiakissa. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten varaa paikkasi ajoissa täältä. Ilmoittautuminen on auki 18.8. asti.

Miltä taiteellinen tutkimus voisi tulevaisuudessa näyttää? Millä tavalla taiteellista väitöstutkimusta tekevä tutkija voisi kohdata maailman uudella tavalla? Miten väitöstutkimuksen tekemistä voisi ajatella tai asemoida uudelleen? Onko taiteellisella väitöstutkimuksella jotain vaikutusta? Millainen rooli taiteella on tässä?

Kutsumme sinut kokemaan kolmen taiteilija-tutkijan tulevaisuuden utopistiset manifestit, ja pohtimaan taiteellisen tutkimuksen tulevaisuuden mahdollisuuksia tanssissa ja esittävässä taiteessa. Future Manifestos -tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden kuvitella uudelleen taiteilija-tutkijan roolia sekä taiteen asemaa taiteellisessa tutkimuksessa.

Artistic Doctorates in Europe: Third cycle provision in Dance and Performance (ADiE) on kolmivuotinen projekti, joka tarkastelee taiteellista tutkimusta tanssin ja esittävän taiteen tohtorikoulutuksen kontekstissa. Future Manifestos on hankkeen lopputapahtuma. Sen järjestävät Zodiak, Esittävien taiteiden tutkimuskeskus (Uniarts Helsinki) ja Kiasma-teatteri.

Ohjelma järjestetään Kiasma-teatterissa (pe 30.8.) ja Zodiakin tiloissa Kaapelitehtaalla (la 31.8.).

Lisätiedot Zodiakin verkkosivuilta tai osoitteesta http://www.artisticdoctorates.com.

Lämpimästi tervetuloa!