Viimeinen viikko: Tanssin Aika -festivaalin ohjelmistohaku/ open call käynnissä 28.2.2022 saakka!

ILMOITTAJA: KESKI-SUOMEN TANSSIN KESKUS RY
21.2.2022

HAKU AUKI – OPEN CALL  – Miten kurotamme kohti?

Tanssin aika -festivaali Jyväskylässä 30.9.–2.10.2022.

Vuoden 2022 TANSSIN AIKA -festivaali ratkoo tanssin ja yleisön suhdetta. Pyydämme tanssitaiteilijoita tarjoamaan teoksia, joiden yleisösuhde on ajateltu ja kurottaa kohti laajemman tanssiyhteisön syntyä alueelle. Voit tarjota:

  • vierailuesityksen tai teoskonseptin festivaalille. Esitys voi olla joko Villa Ranan tiloissa tai ulkona, Villan ympäristössä.
  • esityksiä maakuntakiertueelle: Esityksiä, jotka kiertävät lähialueen kouluissa. Etsimme 30-45 min esityksiä, yläkoulu- ja lukioikäisille. Samaa esitystä voi tarjota sekä festivaalille että koulukiertueelle. Esitys voi olla lyhyempi versio nykytanssin näyttämölle rakennetusta teoksesta.
  • Paikallisten tanssitaiteilijoiden demoja tulevista esityksistä. (Tarjoamme 5-20 min demoille esitys- ja harjoitustilan.)
  • Lyhyitä nuorten ei-ammattilaisten/harrastajien/vastavalmistuneiden tanssitaiteilijoiden esityksiä, jotka toimivat lämppäreinä ammattiesityksille. Kesto 3-10 min. (Tarjoamme esiintymismahdolisuuden.)

Lähetä teosehdotus, tarvittaessa kustannusarvio, video- ja kuvamateriaali sähköpostilla osoitteeseen: janina.rajakangas@tanssinkeskus.fi 28.2.2022 mennessä.

Vuoden 2022 Tanssin Ajan kuratoi taiteellinen johtaja Janina Rajakangas. Osa valinnoista tapahtuu kutsuperiaatteella avoimen haun ulkopuolella. Jos sinulla on mitään kysyttävää tai haluat keskustella festivaalista, olethan yhteydessä.