Visit Finlandin My Stay -palvelun tapahtumatietoja kerätään kaksi kertaa vuodessa

ILMOITTAJA: VISIT FINLAND
16.5.2019

My Stay -palvelu esittelee Suomen matkailualueiden kansainvälisille yksittäismatkailijoille suunnattuja tapahtumia. Palvelu on osa VisitFinland.comia ja se tarjoaa toimijoille ja matkailuyrityksille maksuttoman mahdollisuuden laajentaa kansainvälistä näkyvyyttä.

My Stay -palveluun päästäkseen yrityksen palveluiden tulee täyttää mm. Visit Finlandin kansainvälistymiskriteerit ja My Stayn tuote-edellytykset (ks. My Stay ABC alla). Perusedellytyksenä on, että tapahtuma tai tuote on omatoimimatkailijan varattavissa online-varauskanavan kautta.

Tapahtumat julkaistaan tarkistus- ja käännöskierroksen jälkeen noin 2 kk syöttölinkin sulkemisesta.

Visit Finlandin My Stay-palveluun kerätään uusia kansainväliseen markkinointiin soveltuvia matkailutuotteita ja tapahtumia kaksi kertaa vuodessa 10.-30.4. ja 10.-31.10.

Kriteerinä tapahtumissa on se, että sen tulee olla toistuva, ei kertaluonteinen/rajoitetun ajan voimassa oleva. Tapahtumalla tulee olla englanninkielinen kotisivu, jolta löytyvät englanniksi kaikki oleelliset tiedot: kuvaus tapahtumasta, tiedot tapahtumapaikasta, tiedot esiintyjistä + ohjelma, tietoa lippujen hinnoista ja ostopaikasta. Jos tapahtuman lippuja voi ostaa sähköisen varauskanavan kautta, on huomioitava, että myös varauskanavan tekstien tulee olla englanniksi.

Tietoja kerätään seuraavan kerran 10.-31.10.2019 ja linkki, jonka kautta rekisteröidytään palveluun ja syötetään tuotteita on https://www.visitfinland.com/your-stay-travel-products/ (linkki on auki ainoastaan yllämainitun ajan).

My Stay ABC.