Vuoden 2021 tanssitilaston keruu on alkanut! Ilmoita tietosi viimeistään 27.1.2022

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
4.1.2022

Tanssin tiedotuskeskus kokoaa jälleen edellisvuoden ammattitanssiesitykset ja näiden katsojat tilastoon! Esitys- ja katsojatilastot auttavat seuraamaan tanssialan pitkän linjan kehitystä sekä sitä, missä mennään nyt. Tilastoja tarvitaan, kun tietoa tanssin kentästä välitetään esimerkiksi päättäjille

Tilastoon kootaan tietoja ammattitaiteilijoiden vuonna 2021 toteuttamista tanssiesityksistä sekä yhteisötanssista ja tanssitaiteeseen liittyvästä yleisötyöstä (esim. taiteilijatapaamiset, avoimet harjoitukset, yleisölle suunnatut tanssityöpajat jne.) ja näiden osallistujista. Lisäksi kerätään tietoja tanssielokuvien näytöksistä. Tilastoon ei kerätä tietoa opetuksesta tai harrastustoiminnasta.

Viime vuoden tapaan tilastoidaan myös verkon välityksellä toteutettua esitystoimintaa ja yleisötyötä, kuten striimejä, verkossa näytettyjä esitystallenteita tai vaikkapa etäyhteyksillä järjestettyjä työpajoja.

Lisätietoja siitä, mikä kaikki kuuluu tanssitilastoon sekä ohjeita tietojen ilmoittamiseen löydät täältä.

Tiedot tilastoon toimitetaan sähköisellä lomakkeella, jonka linkki lähetetään vuosittain tilastokutsussa. Jos sinulla tai ryhmälläsi on ollut esitystoimintaa tai esimerkiksi työpajatoimintaa vuonna 2021, mutta et ole saanut tilastokutsua, otathan yhteyttä: tilastot@danceinfo.fi

TIETOJEN KERUU SULKEUTUU TORSTAINA 27.1.2022. Sen jälkeen syötettyjä tietoja ei huomioida julkaistavissa tilastoissa, ellei asiasta erikseen sovita.

HUOM. 21. tammikuuta järjestettävä Tilastojen piiriin! -webinaari vastaa kysymyksiin: Mitä ja miksi tilastoidaan? Miten tilastoidaan? Jos haluat tarkentaa tietojasi tilastoinnin merkityksistä ja käytännöistä, ilmoittaudu webinaariin viimeistään 16.tammikuuta!