Vuoden aloitus – ekspressiivinen taideterapia -työpaja Kuopiossa

ILMOITTAJA: ITÄ-SUOMEN TANSSIN ALUEKESKUS
11.6.2018

Ekspressiivisen taideterapian metodein toteutettu työpaja freelance-taiteilijoille.

Freelance-taiteilijan arki on monimuotoinen ja ajoittain haastava elämäntapa ja työn muoto. Se sisältää hienoja ja inspiroiva puolia, joissa oma taiteellinen vapaus, oma-aloitteisuus ja kiinnostavat työkontekstit ovat läsnä. Mutta se sisältää myös ajoittaista turvattomuutta, kuulumattomuuden tunnetta sekä moninaisia kysymyksiä omasta työidentiteetistä ja suunnista.

Oman työn tekeminen vaatii suuren määrän oma-aloitteisuutta ja suunnittelua. Vuoden aloitus -työpajan tarkoitus on keskittyä omaan itseen, siihen missä on juuri nyt ja mitä toivoisi tulevalta vuodelta. Työpajassa käsitellään ryhmässä jokaisen omaa suhdetta työhön ja tulevaan vuoteen taiteen kautta. Ekspressiiviselle taideterapialle ominaiseen tapaan työskentely on poikkitaiteellista ja siirtymät eri taiteenlajien välillä tärkeitä: työpajoissa hyödynnetään niin kuvaa, liikettä, ääntä ja tekstiä.

Ohjaajana toimii koreografi- ja esitystaiteilija Sonja Jokiniemi. Työpaja on osa Jokiniemen täydentäviä opintoja Inartes Instituutissa Helsingissä, Ekspressiivisen taideterapian ryhmän ohjaajan koulutusohjelmassa.

www.sonjajokiniemi.com

Lauantai 25.8.2018 klo 10.00-15.00
Sunnuntai 26.8.2018 klo 10.00-15.00

Sotku-teatteri, Suokatu 42/2, Kuopio

Omakustanteinen lounas noin klo 12.00-13.00.

Hinta 30€ / viikonloppu
Sitovat ilmoittautumiset itak@itak.fi
Lisätietoa: https://bit.ly/2sNyMC5