Wellamo-opisto (Lahti) hakee TANSSINOPETTAJAA 2.10.2023 alkaen!

ILMOITTAJA: JOHANNA RAJALA
15.3.2023

Tule Wellamo-opistoon luomaan tulevaisuuden palveluita – Haemme TANSSINOPETTAJAA 2.10.2023 alkaen!

Wellamo-opisto on Suomen suurin seudullinen kansalaisopisto Päijät-Hämeessä, tarjoamme monipuolista opetusta kaikenikäisille. Haemme osaavaan joukkoomme tanssinopettajaa. Odotamme sinulta taitoa opettaa, organisoida ja kehittää. Omaat hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot ja hallitset tieto- ja viestintätekniikkaa.

Kansalaisopiston opettajan tehtävä koostuu OVTES:n mukaisista tehtävistä: opetustyö, opetussuunnittelu sekä järjestely- ja koordinointitehtävät. Tehtävä sijoittuu liikunnan ja tanssin tiimiin. Valittavan henkilön opetusaine tulee olla tanssitaide. Opetusta on esimerkiksi lastentanssissa sekä valittavan henkilön osaamisalueen mukaisesti.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Hakijan eduksi voidaan katsoa mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2022 edellyttämä rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista ja valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävä täytetään, mikäli henkilön opetusalue pystytään integroimaan opiston nykyiseen palvelukokonaisuuteen.

Tehtävään valittavan on mahdollista toimia tuntiopettajana 28.8. – 1.10.2023 välisenä aikana Wellamo-opistossa.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, täytä sähköinen hakemus 30.3.2023 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi-palvelun kautta.

Haastattelut tehtävään toteutetaan 3. – 6.4.2023.

Lisätietoja:

www.wellamo-opisto.fi
www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Apulaisrehtori Johanna Rajala p. 0503985860