Yamuna body rolling -kurssi Helsingissä 15.-18.11.

ILMOITTAJA: TANSSILLE RY
24.10.2016

Tanssille ry järjestää Merja Snellmanin ohjaaman Yamuna body rolling -kurssin 15.-18.11. klo 10-12.

Kurssi pidetään Leipätehtaalla (ent. Taiteen talo, Kaikukatu 4A, 00180 Helsinki) Helsingin Tanssiopiston LEI2-salissa (5. krs).

Kurssin hinta yhdistyksen jäsenille on 70€, ei-jäsenille 120€.

Ilmoittautumiset osoitteeseen workshop(at)tanssille.net 1.11.2016 mennessä.

”Vapautta, voimaa ja liikkuvuutta kehoon!  Yamuna on kehonhuoltomenetelmä, jossa eri kokoisia palloja apuna käyttäen helpotetaan kireiden lihasten ja sidekudosten aiheuttamia liikerajoituksia, kiputiloja ja ryhtiongelmia. Harjoitukset on rakennettu systemaattisesti kehon omaa logiikkaa ja järjestystä kuunnellen, ja usein positiivisen vaikutuksen, liikkumisen vapautumisen ja tilan tunteen kehossa huomaa jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen.

Pidemmällä aikavälillä menetelmä voi auttaa ryhtiongelmien korjaamisessa, lisätä suorituskykyä ja  parantaa elämänlaatua helpottamalla kiputiloja ja stressioireita. Menetelmä auttaa ihmistä ymmärtämään oman kehonsa toiminnan logiikkaa ja rajoitusten sekä mahdollisten kiputilojen syntyä. Helposti opittavana se tarjoaa myös erinomaisen välineen itsehoitoon ja tukee hyvin muita kehoterapian muotoja.”

Merja on valmistunut tanssinopettajaksi Turun taiteen ja viestinnän oppilaitoksesta ja toiminut yli kymmenen vuotta nykytanssin opettajana, koreografina ja tanssijana työskennellen mm. Kansallisoopperan baletti­oppilaitoksessa ja Teatteri­korkeakoulussa. Hän on myös Somatic Pilates -ohjaaja sekä yksi neljästä sertifioidusta Yamuna Body Rolling -ohjaajasta Suomessa

http://tanssille.net