Yhteisötanssi ja nuoret -seminaari 23.8.2018 – ilmoittaudu 17.8. mennessä!

ILMOITTAJA: TANSSIN TALO
8.8.2018

Tanssin talon 23.8. Kaapelitehtaalla järjestettävässä Yhteisötanssi ja nuoret -seminaarissa on mukana huippupuhujia Ruotsista, Britanniasta ja Suomesta.

Ruotsalaisen Danskompaniet Spinnin taiteellinen johtaja ja koreografi Veera Suvalo Grimberg kertoo oman ryhmänsä toiminnasta ja Länsi-Ruotsin yhteisötanssikentästä.

Yhteisö tanssii ry:n kunniapuheenjohtaja ja mittavan uran Britannian yhteisötanssikentällä tehnyt Christopher Thomson jakaa omia näkökulmiaan siitä, mitä Briteissä on tehty yhteisötanssin ja nuorison parissa.  Thomson ja Suvalo Grimberg osallistuvat myös päivän päätteeksi pidettävään paneelikeskusteluun Yhteisötanssi ja nuoret – taidetta ja haasteita.

Lisäksi seminaarissa kuullaan muun muassa Kai Lehikoisen ja Sanna Kuusiston case-esimerkkejä Suomessa nuorten parissa tehdyistä yhteisötanssiprojekteista sekä Petri Hopun luento Tanssin integroitumisesta suomalaiseen yhteiskuntaan ennen ja nyt yhteisötanssin näkökulmasta.

Yhteisötanssin ammattilaisille pidetään lisäksi 24.8. Suvalo Grimbergin vetämä työpaja ja Christopher Thomsonin mentorointitapaamisia.

Seminaari järjestetään 23. elokuuta Helsingin Kaapelitehtaalla. Lisää tietoa seminaarista tästä!