Yhteisötanssifestivaali Kehärata tanssii 23.-26.8.

ILMOITTAJA: YHTEISÖ TANSSII RY
7.8.2018

Yhteisö tanssii ry tuottaa elokuussa järjestyksessä viidennen yhteisötanssifestivaalin Kehärata tanssii, jolloin yhteisötanssia esitellään laajassa mittakaavassa ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudulla 23.-26.8.2018. Tapahtumat sijoittuvat kehäradan 8  asemapaikkakunnalle.

Ohjelma koostuu seminaarista, työpajoista niin ammattilaisille kuin yhteisötanssijoille, ammattilaisten verkostotapaamisesta sekä asemapaikkakunnilla järjestettävistä tanssitapahtumista.

Kansainvälisen seminaarin Yhteisötanssi ja nuoret vastaava tuotantotaho on Tanssin talo. Seminaari järjestetään Teatterimuseon tiloissa.

Yhteisötanssin  tavoitteena on tuoda tanssi kenen tahansa ulottuville järjestämällä tanssitapahtumia tietylle ryhmälle esim. työpaikalla, asuinalueella, koulussa tai hoitolaitoksessa tai esittämällä tanssia niiden reittien varrella, joita ihmiset päivittäin arjessa käyttävät. Festivaali on paitsi tanssin kokemisen foorumi, myös näyteikkuna jo toimiville tanssiyhteisöille sekä verkostoitumistapahtuma yhteisötanssin parissa toimiville.

Tapahtumasivu on Facebookin sivu Yhteisötanssifestivaali.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen seminaariin ja ammattilaisten työpajaan http://www.tanssintalo.fi   tai  www.yhteisotanssi.fi

Yhteydenotot ja tiedustelut keharata2018@gmail.com