Yksin Sateessa -festivaali: Lilli Huttula masterclass (Joensuu)

ILMOITTAJA: ITÄ-SUOMEN TANSSIN ALUEKESKUS
23.10.2020

Itä-Suomen katutanssiyhdistys järjestää osana Yksin Sateessa – Joensuun nykytanssifestivaalia katutanssiaktiivi Lilli Huttulan johdolla Vogue Femme ja Hip Hop freestyle -workshopit.

Opettajana Lilliä on kuvailtu abstraktiksi ja filosofiseksi ja toisaalta myös perusteelliseksi ja täsmälliseksi. Opetuksessaan hän pureutuu lajien tekniikkaan yksityiskohtaisesti täydentäen liikkeen opettelua tanssin historiallisilla, kulttuurisilla ja psykologisilla näkökulmilla. Lilli on loputtoman kiinnostunut tanssista ja tanssikulttuurista ja onkin hyvin omistautunut katu- ja klubitanssilajien edistämiseen.

klo 12.30-14.00 Vogue Femme, avoin taso

Vogue Femme -workshopilla käydään läpi viisi tyylin peruselementtiä, tehdään niiden pohjalta helppoja freestyle-harjoitteita ja loppuun yhdistellään niitä koreografiaksi. Kurssille voi halutessaan laittaa korkokengät jalkaan.

klo 14.30-16.00 Hip Hop Freestyle, keskitaso

Hiphop Freestyle -workshopilla tehdään harjoitteita, joissa etsitään erilaisia tapoja käyttää hiphop-tekniikkaa ja liikkua hiphop-musiikkiin. Harjoitteiden kautta koetetaan löytää tapoja hyödyntää omalle keholle luontevia liikeratoja hiphopissa ja vapautta käyttää mielikuvia ja erilaisia konsepteja oman tyylin kehittämiseksi. Jokainen osallistuja huomioidaan myös yksilöllisesti – kenenkään ei kuitenkaan tarvitse olla freestylensa kanssa esillä, jos ei halua – ja jokainen pääsee myös vaikuttamaan siihen, mitä kurssilla tehdään.

Lilli Huttulan master class
Lauantai 28.11.2020 klo 12.30-14.00 + 14.30-16.00

Kansalaisopiston sali, Papinkatu 3, Joensuu

Hinta 20€ / workshop
ISKY:n jäsenille 15 e / workshop

Mukaan tunneille tarvitset mukavat rennot vaatteet, sisäkäyttöön soveltuvat tennarit sekä juomapullon.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta, maksu paikan päällä käteisellä tai MobilePaylla.

Lisätietoa: www.itak.fi