Yksin Sateessa? -festivaalihaku

ILMOITTAJA: ITÄ-SUOMEN TANSSIN ALUEKESKUS
11.12.2017

Itä-Suomen tanssin aluekeskus hakee taiteellisesti korkeatasoisia ja laajasti tanssitaidetta edustavia teoksia sekä esityskonsepteja Yksin Sateessa? -festivaaleille vuonna 2018.

Kuudettatoista kertaa järjestettävä Yksin Sateessa? -festivaali esittelee nykytanssia, improvisaatiota sekä performanssia Joensuussa & Outokummussa. Festivaalin ohjelmistosuunnittelun lähtökohtana on monitaiteellisuus, kokeilevuus ja uusien nykytaiteen muotojen ja innovaatioiden edistäminen. Ohjelmisto laajentaa ja monipuolistaa käsitystä tanssi- ja esitystaiteesta.

ITAK maksaa valitulle ryhmälle palkkion, päivärahat, matkakustannukset ja majoitukset. ITAK tarjoaa tilan sekä mahdollistaa tilaan sovitun mukaiset tekniset puitteet sekä avustaa rakennuksessa ja esityksen toteutuksessa.

Yksin Sateessa? 26.11.-1.12.2018, Joensuu & Outokumpu

Festivaalihaku on auki 11.12.2017-31.1.2018.
Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.
Hakemukset liitteineen toimitetaan sähköisellä lomakkeella.

Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen taiteellinen johtaja ja festivaalin kuraattori Tomi Paasonen tekee alustavat päätökset maalis-huhtikuussa 2018. ITAK pidättää oikeuden kutsua teoksia festivaaliin myös haun ulkopuolelta. Päätökset vahvistetaan, kun festivaalin rahoitus vuodelle 2018 on varmistunut.

Lisätietoja:
Eeva Eloranta
toiminnanjohtaja
eeva.eloranta@itak.fi
044 055 30 09