Ylen Summeri etsii tanssijoita tanssirealityohjelmaan treenaamaan kevääksi 2022, dl 28.2.

ILMOITTAJA: MOVES LIKE SUMMERI
25.1.2022

Tee tiktok-haastevideo ja anna tanssin viedä!

Kiinnostavimmat tanssijat valitaan kevään uuteen tanssirealitykilpailuun treenaamaan huippuopettajien johdolla.

Keväällä 2022 alkaa Yle Summerin uusi Moves like Summeri -tanssikilpailuohjelma, joka huipentuu toukokuussa Tanssin talossa järjestettävään suureen finaaliin, joka nähdään suorana myös Ylen kanavilla.

Tiktokissa alkaa 14.2. tanssihaaste, johon osallistumalla kuka tahansa voi hakea mukaan ohjelmaan! Haaste on käynnissä helmikuun loppuun.

Nyt etsitään erilaisia tanssijoita, tanssityylejä ja kykyjä ympäri Suomea!

Mukaan haetaan inspiroivia nuoria tanssijoita, joten pelkästään taito ei määrittele menestystä. Toive olisi saada mukaan tanssijoita mahdollisimman laajalla skaalalla, joten jos juuri sinulla tai kaverillasi on jokin erityistaito, laji ja/tai asenne, ehdottomasti kannattaa osallistua!

Haastevideon tehneistä valitaan noin 20 henkilöä mukaan ohjelmaan ja heistä muodostetaan kolme joukkuetta, joiden vetäjinä toimivat huippu-tanssiopettajat ja tanssijat Alex Komulainen, Sanaz Hassani ja Samuli Emery!

Osaatko jonkun liikkeen tai tempun paremmin kuin muut? Onko tanssiminen intohimosi? Onko sinulla potentiaalia, jota kukaan ei ole vielä huomannut? Tai tunnetko jonkun, joka voisi sopia tähän?

Pysy kuulolla. Lisätietoa haasteesta ja ohjelmasta on tulossa helmikuun alussa! Moves like Summeri -haaste alkaa Tiktokissa ystävänpäivänä 14. helmikuuta.

LISÄTIETOJA: 
Virpi Kurkihovi
Moves Like Summeri -linjatuottaja
virpi@experiencingevents.com