Zodiak hakee toiminnanjohtajaa

ILMOITTAJA: ZODIAK – UUDEN TANSSIN KESKUS
11.4.2018

Nykytanssin keskus Zodiak hakee

TOIMINNANJOHTAJAA

Hakuaika: 2.5.2018 klo 16 mennessä

Toiminnanjohtajana vastaat Zodiakin toiminnan kokonaisuudesta, strategisesta suunnittelusta sekä operatiivisen toiminnan sujuvuudesta ja laadukkuudesta. Vastuullesi kuuluu toiminnanohjaus, taloudenhoito ja yleinen resurssinhallinta, mukaan lukien varainhankinta. Vastaat myös Zodiak Presents ry:n yhdistyshallinnosta ja sen lainmukaisuudesta.

Johdat Zodiakin toimistoa ja sen henkilöstöä, joka koostuu kahdeksasta asiantuntijasta. Lisäksi Zodiakissa työskentelee vuosittain yli 200 produktiokohtaista taiteilijaa. Osaat motivoida ja johtaa rakentavasti Zodiakin moniammatillista työyhteisöä.

Toiminnanjohtajana osallistut aktiivisesti valtakunnalliseen taide- ja tanssipolitiikkaan ja edunvalvontaan sekä kansainväliseen verkostotoimintaan. Toiminnanjohtajaksi valittavalta henkilöltä toivotaan näkemystä nykytanssikentän kehittämisestä Suomessa ja taidemuotojen rajoja ylittävää kulttuurista avarakatseisuutta. Lisäksi vaaditaan hallinnollista kokemusta, julkisen rahoituksen tuntemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Hakijalta odotetaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vapaan taidekentän hyvää tuntemusta sekä useamman vuoden työkokemusta kulttuurialalta johtotehtävissä tai vaativissa asiantuntijatehtävissä.

Päivittäisinä työkielinä ovat suomi ja englanti. Muu kielitaito ja hyvät tietotekniset valmiudet ovat eduksi.

Työsuhde on vakinainen ja se täytetään puolen vuoden koeajalla. Työsuhde alkaa 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV pyydetään jättämään 2.5.2018 klo 16 mennessä osoitteessa:
https://www.recright.com/careers/fi/zodiak-uuden-tanssin-keskus/toiminnanjohtaja-5acc635f04beaa77ad226724

Työ- ja opintotodistukset sekä palkkatoivomukset pyydetään haastatteluun kutsutuilta.

Tiedusteluihin vastaa puhelimitse hallituksen puheenjohtaja Kirsi Munck, puh. 040 833 5021, seuraavina aikoina:

  • ti 17.4.2018 klo 9-11
  • to 19.4 klo 15-17
  • to 26.4. klo 15–17.

Zodiak Presents ry on vuonna 1986 rekisteröity aatteellinen kannatusyhdistys, joka on ylläpitänyt Zodiak – Uuden tanssin keskuksen (Zodiak) toimintaa vuodesta 1997 alkaen. Zodiak on syksystä 2004 lähtien toiminut Helsingin tanssin aluekeskuksena, osana valtakunnallista tanssin aluekeskusverkostoa. Zodiakin vuosibudjetti on noin 1,3 M€ ja se koostuu niin julkisesta kuin yksityisestä rahoituksesta sekä omista tuotoista.

Vuosittain Zodiakin ohjelmisto käsittää keskimäärin 20 nykytanssi- ja nykykoreografiateosta, joista kotimaisia kantaesityksiä on 12–15. Zodiak syventää taiteilijoiden ammatillista kompetenssia järjestämällä täydentävää jatkokoulutusta, mentorointia ja residenssejä. Zodiakin yleisötyön piirissä työskentelee vuosittain yli 60 taiteilijaa ja se tavoittaa 8 500–9 000 osallistujaa. Zodiak on haluttu yhteistyökumppani niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä verkostoissa.

Zodiakin strategia vuosille 2018–2022 löytyy osoitteesta www.zodiak.fi/info