Zodiak ja Kira Riikonen etsivät muistoja Helsingistä. 60+-vuotias, lähetä muistosi 24.10. mennessä!

ILMOITTAJA: ZODIAK
29.9.2021

Minun paikkani -teos etsii muistoja Helsingistä

Onko sinulla omakohtainen muisto Helsingistä, johonkin tiettyyn paikkaan liittyen, jonka haluaisit kertoa muille? Onko kaupungissa jokin sinulle tärkeä, merkittävä, pelottava, surua tai kaihoa herättävä paikka? Mitä siinä paikassa tapahtui, että siitä muodostui sinulle tärkeä? Haluatko kertoa tarinasi siihen liittyen ja jakaa muiston toisille?

Tanssitaiteilija Kira Riikonen työskentelee Zodiakin Tanssikaverit-hankkeessa ja luo siihen Minun paikkani -nimistä teosta osaksi ikäihmisille suunnattua video-opasta liikkumiseen ja muistelemiseen.

Kira työskentelee työryhmän kanssa keräten paikkoihin liittyviä tarinoita ja kertoen niitä eteenpäin tanssin, videon ja äänen keinoin. Työryhmä kerää tarinoita 24.10. saakka, ja sen jälkeen jatkotyöstää valituista tarinoista pienen lyhytelokuvaksi tai kuunnelmaksi työstettävän tarinan.

Etsimme näitä tarinoita 60+-vuotiailta henkilöiltä. Jos sinulla on tarina, jonka haluaisit jakaa kanssamme, kerro meille sähköpostitse tai postitse, joko kirjoitettuna tai äänitteenä:

yleisotyo@zodiak.fi / Otsikko: Minun paikkani

tai

Zodiak / Minun paikkani
Tallberginkatu 1A/154
00180 Helsinki

Kerro ainakin seuraavaa:

-Paikka johon tarinasi liittyy
-Mitä siinä paikassa tapahtui tai miksi se on sinulle merkittävä
-Milloin olet vieraillut siinä paikassa viimeksi
-Nimesi + ikä

Jätä yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan, jossa annetaan kaksi lippua Janina Rajakankaan Niitty-esitykseen Kaapelitehtaalla. Voit myös osallistua anonyyminä.

Lisätietoja hankkeesta: jeroen.sebrechts@zodiak.fi tai 044 968 7567

Kauniita ja kuulaita syyspäiviä!