Zodiakin Minun nimeni on –hanke etsii kannelmäkeläisiä puutarhoja tanssitaiteen näyttämöksi

ILMOITTAJA: ZODIAK - UUDEN TANSSIN KESKUS
11.1.2017

Onko sinun puutarhaasi kätkeytynyt tarinoita tai salaisuuksia, joita toivoisit tuotavan esiin taiteen keinoin?

Vuoden 2017 aikana Kaarelan alueella toimiva Minun nimeni on –hanke toteuttaa koreografi Sari Palmgrenin tanssiteoksen Salainen puutarha (työnimi). Esitys on kävelyteos, jonka aikana katsojat kulkevat opastetun reitin Kannelmäestä Malminkartanoon. Matkan aikana vieraillaan luontokohteissa, yksityisissä puutarhoissa ja alueen rakennuksissa sekä kuullaan salaisuuksia tai tarinoita, joita ne pitävät sisällään. Esitys päättyy Malminkartanon omenatarhaan.

Esitys on osa Zodiak – Uuden tanssin keskuksen syksyn kausiohjelmistoa ja Zodiakin 20-vuotisjuhlaa. Se on myös Kanneltalon 25-vuotisjuhlateos.

Hakija sitoutuu olemaan mukana produktiossa harjoitus- ja esityskauden ajan. Tämä tarkoittaa muutamia harjoituskertoja puutarhassa kesä- ja elokuussa sekä 6 esitystä elokuussa (Ensi-ilta: 24.8. klo 19, muut esitykset: 26.8. klo 19, 27.8. klo 19, 29.8. klo 19, 30.8. klo 19 ja 31.8. klo 19). Tarkemmat tiedot sovitaan osallistujien kanssa.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla ­­­­­3.2.2017 mennessä osoitteeseen terhi.pursiainen@zodiak.fi. Kerro meille hakemuksessasi:

– Minkälainen ja kokoinen puutarha sinulla on (tyyppi: omakotitalo/rivitalo yms.).
– Tarkka osoite, missä puutarhasi sijaitsee.
– Miksi haluat mukaan esitykseen.
– Onko puutarhassasi jotain erityislaatuista (historiikki, kasvi, tavara, yms).

Liitä hakemukseen lisäksi täydelliset yhteystietosi. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen henkilö, jolla on hallintaoikeus puutarhaan. Kaikille hakeneille ilmoitetaan valinnoista helmikuun 2017 aikana.

Lisätietoja:
www.minunnimeni.blogspot.fi
Tuottaja Terhi Pursiainen, terhi.pursiainen@zodiak.fi

Minun nimeni on –hanketta tukee Helsingin Kulttuurikeskus ja Kanneltalo.