Zodiakin tuotantoklinikat syksyllä 2020

ILMOITTAJA: ZODIAK – UUDEN TANSSIN KESKUS
5.10.2020

Zodiak on vuoden 2021 alusta siirtymässä uuteen osatuotantomalliin. Uudessa tuotantomallissa Zodiak ei maksa suoraan CoProduction- ja CoCommission -tuotannoissa mukana oleville henkilöille palkkoja vaan tuotannot laskuttavat osatuotantotukensa Zodiakilta ja toimivat työnantajina tuotannossa toimiville.

Zodiak tulee jakamaan syksyn aikana verkkosivuillaan konkreettista infoa ja materiaaleja erilaisista järjestäytymisen tavoista ja niiden erityispiirteistä. Zodiak myös tarjoaa tukea järjestäytymiseen ohjelmistoon valituille työryhmiä.

Syksyn 2020 aikana järjestetään muun muassa kolme tuotantoklinikkaa, jossa aihetta käsitellään konkreettisten esimerkkien kautta. Klinikat pidetään seuraavasti:

  • Klinikka 1: ti 6.10. klo 15.30-17.30 Zodiak Studio C4. Aiheena järjestäytymisen eri muodot. Vieraana muun muassa WAUHAUS, Johanna Nuutinen, Ilmari Paananen ja Kulttuusiosuuskunta G-Voima. (Tilaisuus striimataan Zodiakin instagram-tilillä https://www.instagram.com/zodiak_helsinki/)  Ilmoittaudu mukaan täällä: http://bit.ly/ZKlinikka1
  • Klinikka 2: pe 30.10. klo 15–17, Zodiak Studio C4. Taiteilijan järjestäytyminen tulevaisuudessa, vieraana Outi Järvinen (Arts Management Helsinki) ja Paula Tuovinen (Taike)
  • Klinikka 3: ke 18.11 klo 10-12, Zodiak Studio B2. työnantajavelvoitteet ja palkanmaksu; Zodiakin ja osatuotantokumppanin vastuut. Vierailijat vahvistetaan myöhemmin.

Lisäksi järjestämme Speed Date -tapahtuman taiteilijoille ja tuottajille ti 13.10. klo 15.30-17.30. Myös sinne voi ilmoittautua yllä olevalla lomakkeella.

Speed Date on suunnattu erityisesti tanssitaiteilijoille ja esittävästä taiteesta kiinnostuneille tuottajille. Tapahtumassa sinulla on mahdollisuus tutustua muihin kentän tekijöihin ja etsiä yhteisiä kiinnostuksen kohteita esimerkiksi yhteisten yhdistysten tai työosuuskuntien perustamisen näkökulmasta.