ZODIAKIN TYÖPAJA | Lewis Cooke: RelaxtoErupt

ILMOITTAJA: ZODIAK - UUDEN TANSSIN KESKUS
1.2.2023

Zodiak – Uuden tanssin keskus järjestää 11.-12.3. yhteistyössä Tanssille ry: n kanssa tanssin ammattilaisille suunnatun Lewis Cooken ohjaaman RelaxtoErupt -työpajan. Lewis Cooke saapuu kevätkaudella työskentelemään Helsinkiin Anton Lachkýn teokseen, joka esitetään Helsinki Dance Companyn ohjelmistossa.

* * * * *

RelaxtoErupt on fyysisesti vaativa Lewis Cooken luoma liikemenetelmä, joka rohkaisee, inspiroi ja rakentaa luottamusta kohti liikkeen tutkimisen jatkumoa.

Lewis Cooken RelaxtoErupt -työpajassa keskitytään hyödyntämään sitä, kuinka laaja keho voi olla liikkuessaan lattialle ja ylös, sekä tutkimaan ylösalaisin käsilläseisonta- ja akrobatiamaailmaa. RelaxtoErupt keskittyy leikkisyyteen, uteliaisuuteen ja haluun etsiä uusia malleja ja polkuja. Lewis haluaa poistaa pelkotekijän akrobatiassa, käsilläseisonnassa ja lattiatyössä luomalla aina turvallisen ja positiivisen harjoitteluympäristön, sekä hyväksymällä ja ymmärtämällä sen, että ilman epäonnistumista emme opi.

Lewis Cooke on monialainen tanssitaiteilija Brysselistä. Hän on opiskellut ja saanut vaikutteita nykytanssista, lattiatyöskentelystä ja nyrkkeilystä. Lewis on työskennellyt muun muassa Akram KhaninAlleyne DancenPunchdrunkin ja Anton Lachky Companyn kanssa. Lewis on myös tutkija Ferus Animi // Terra Novassa, poikkitieteellisessä ryhmässä, joka tutkii ihmisen fysiologiaa ja suorituskykyä sekä taiteellisen että tieteellisen linssin kautta. Lewis valmistui London Contemporary Dance Schoolista, suoritti 9 viikon mindfulness-ohjelman Oxford School of Mindfulness Centerissä ja hänellä on tason 2 AIDA Freediving Certificate.

Työpaja ohjataan englanniksi.

Tutustu lisää työpajaan:

RelaxtoErupt-työpajan esittelyvideo

RelaxtoErupt-työpajan esittelyvideo 2

 

AIKATAULU JA ILMOITTAUTUMINEN

La 11.3. ja su 12.3. klo 10.00-14.00

Tapahtumapaikka: Zodiak Studio C4 (Kaapelitehdas, C-rappu, 4krs.)

Ohjaaja: Lewis Cooke

Hinta koko työpaja kaksi päivää:

80€, Tanssille ry: n jäsenet 73€

Hinta yksi päivä (la 11.3.):

50€, Tanssille ry: n jäsenet 40€

Työpajaan on mahdollista osallistua sekä molempiin päiviin, että vain työpajan ensimmäiseen päivään la 11.3. Tanssille ry: n jäsenet saavat kurssille edullisemman jäsenhinnan.

Kurssin ilmoittautumisen ja kurssimaksut hoitaa Tanssille ry.

Ilmoittaudu mukaan maksamalla kurssimaksu täällä: https://www.tanssille.net/verkkokauppa/

Ilmoittautuminen kurssille on hyvä tehdä ajoissa, viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua eli 25.2. mennessä. Tämän jälkeen kurssille voi vielä ilmoittautua mikäli ryhmässä on tilaa. Kurssille voi tulla mukaan 11.3. asti. Mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia, ilmoitetaan kurssin peruuntumisesta viimeistään 10 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse ilmoittautuneille ja kurssimaksu palautetaan automaattisen.

Lisää tietoa: https://www.zodiak.fi/fi/kurssit-ja-tyopajat/relaxtoerupt-lewis-cooke

You can find the workshop info also in english here: https://www.zodiak.fi/en/relaxtoerupt-lewis-cooke

Lisätiedot ja yhteydenotot: elina.hauta-aho@zodiak.fi / 044 975 4698