Zoom-keskustelu Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten mahdollisesta yhdistymisestä to 20.8. klo 15.00

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS JA SIRKUKSEN TIEDOTUSKESKUS
13.8.2020

Zoomissa järjestettävä tilaisuus on suunnattu kaikille sirkuksen sekä tanssin alan toimijoille ja se jatkaa keväällä 2020 alkanutta keskustelua tiedotuskeskusten mahdollisesta yhteisestä tulevaisuudesta.

Zoom-keskustelu järjestetään torstaina 20.8. klo 15.00. Ilmoittaudu sähköpostitse ke 19.8. mennessä: miika.sillanpaa@sirkusinfo.fi. Linkki keskusteluun lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua.

Elokuun tilaisuus järjestetään sirkuskentän toiveesta ja se on sisällöltään sama kuin keväällä järjestetyt. Keskustelua käydään mm. mahdollisen yhdistymisen aikataulusta ja tavoitteista, uuden organisaation jäsenpohjasta, palveluista sekä tiedotuskeskusten rahoituksen tulevaisuudesta. Myös muita mieleen tulevia kysymyksiä saa tuoda keskusteluun. Jos siis kevään tilaisuudet menivät sinulta ohi, kannattaa osallistua nyt!

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset viestivät yhdistymissuunnitelmista niiden edetessä. Toistaiseksi tilanne on sama kuin viime keväänä eli mitään lopullista päätöstä suuntaan tai toiseen ei ole tehty.


Yhdistymisprosessin ajankohtainen tilanne tanssin näkökulmasta:

Kevään 2020 keskusteluissa kaikki Tanssin tiedotuskeskuksen jäsenyhteisöt näyttivät vihreää valoa yhdistymisprosessin edistämiselle. Tanssin kentälle järjestetyissä avoimissa verkkokeskusteluissa käytiin hyvää keskustelua aiheesta ja  suhtautuminen oli myönteistä. Kiitos tanssin kentälle aktiivisesta osallistumisesta keskusteluun!

Seuraavaksi Tanssin tiedotuskeskuksen hallitus käsittelee asiaa hallituksen kokouksissa elokuun lopulla ja syyskuussa. Sen jälkeen Tanssin tiedotuskeskuksen jäsenyhteisöjen hallitukset päättävät kantansa yhdistymiseen syyskuun kokouksissaan. Päätöksen yhdistymisestä tekee yhdistyksen ylimääräinen kokous, joka on tarkoituksen kutsua koolle lokakuussa.