Aasian luovien alojen vaikuttajat Helsinkiin

UUTISET JA TIEDOTTEET
16.6.2016

Luovien alojen ammattilaisseminaari EARS järjestetään Helsingissä 25.–28. elokuuta.


Rekisteröityminen on jo avoinna. Toimi nopeasti, niin saat early bird-hinnan.

Katso tapahtuman ohjelma ears.asia/helsinki-2016

EARS – Europe Asia Roundtable Sessions on tapahtuma, joka auttaa rakentamaan pitkäjänteisiä suhteita Euroopan ja Aasian luovien alojen välille. Se lisää kansainvälistä yhteistyötä, avaa uusia bisnesmahdollisuuksia sekä jakaa parhaita käytäntöjä ammattilaisten välillä.

©Hemmo Rättyä

©Hemmo Rättyä

Seminaareissa ja pyöreän pöydän keskusteluissa puhutaan mm. luovien alojen rahoituksesta, tapahtumien digitalisoitumisesta, brändeistä, sisältöjen lisensoinnista ja tuotteistuksesta.

Esittävät taiteet, musiikki, visuaaliset alat, media, design ja markkinointi toimivat keskustelujen raameina.

Digitaalisuus muuttaa luovien alojen tuotantoprosesseja ja madaltaa raja-aitoja. Esimerkiksi jakelu tai rahoitus ovat kuumia aiheita niin musiikin, elokuvan, esittävän taiteen kuin peliteollisuudenkin näkökulmasta, sanoo ohjelmajohtaja Jani Joenniemi.

EARSin puhujia ovat mm. korealainen Seonghee Kim, tuottaja, joka on aiemmin työskennellyt mm. Soulin International Modern Dance Festival MODAFEn taiteellisena johtajana, kiinalainen Cheung Fai, esittävien taiteiden, uuden median ja markkinoinnin vankka ammattilainen, sekä ranskalainen Yohann Floch, taiteellinen konsultti ja mm. FACE-verkoston johtaja.

”Aasia on valtava markkina, jossa toimiminen edellyttää henkilökohtaisia suhteita. Näiden luominen on meidän tapahtumamme keskiössä,” sanoo vastaava tuottaja Ossi Luoto.

Viime vuonna EARS on Helsinki keräsi kaupunkiin yli 350 luovien alojen ammattilaista yhteensä 31 maasta.

Tanssin Tiedotuskeskus on EARS – Europe-Asia Roundtable Sessions yhteistyökumppani.