Antti Lähdesmäki aloittaa ITAK:n toiminnanjohtajan sijaisena

UUTISET JA TIEDOTTEET
8.1.2021

Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen toiminnanjohtajan sijaiseksi on valittu Antti Lähdesmäki. Hän aloittaa työssään tammikuun toisella viikolla ja sijaistaa aluekeskuksen toiminnanjohtajaa vuoden ajan.

Antti Lähdesmäki

Antti Lähdesmäki

Antti Lähdesmäki on tanssin ja liikkeen asiantuntija, joka on työskennellyt monipuolisesti tanssitaiteen parissa toiminnanjohtajana, tuottajana ja luennoitsijana. Vuodesta 2010 Lähdesmäki on ollut toiminnanjohtajana ja tuottajana Tanssiryhmä Off/Balancessa ja freelance-työryhmissä.

Uransa aikana Lähdesmäki on tuottanut yli 40 erilaista tanssi-, sirkus- ja parkour-esitystä ja -tapahtumaa sekä koordinoinut menestyksekkäästi useita alan hankkeita.

Lähdesmäki on toiminut myös tutkijana, tanssijana sekä opettajana. Opetustöitä hän tekee edelleen tanssin koulutusohjelmissa muun muassa Savonia-ammattikorkeakoulussa, erikoisalanaan valmennustieto ja kinesiologia.

Toiminnanjohtajan sijaisen haussa käytettiin anonyymia rekrytointia. Määräaikaan mennessä ITAK sai yhteensä seitsemän hakemusta, joista kolmea hakijaa haastateltiin.