B-Boy & B-Girl Dojo: tanssiosaaminen vientituotteena

UUTISET JA TIEDOTTEET
6.5.2015

Suomalaiset katutanssin eturivin ammattilaiset Jussi Sirviö ja Anniina Tikka ovat julkaisseet kansainvälisen katutanssin opetusportaalin, B-Boy & B-Girl Dojo, verkossa. Tähtäimessä ovat Euroopan ohella Aasian markkinat.

B-Boy & B-Girl Dojo eli bboydojo.com sisältää lähes sata opetusvideota neljällä eri tasolla aloittelijasta ammattilaiseen. Interaktiivisessa palvelussa on mahdollisuus saada reaaliaikaista palautetta online-seminaareissa sekä testata omia taitojaan opettajia vastaan battle-simulaattorissa.

Dojon tähtäin on kansainvälisillä markkinoilla. Opetuskieli on englanti, mutta koko sivusto on käännetty myös espanjaksi ja suomeksi. Työn alla ovat jo kiinan, japanin ja arabian käännökset. Dojon tavoitteena onkin luoda uusi yhteisö tanssijoiden keskuuteen.

– Aasiassa breikkarille riittää töitä, skene on siellä aivan eri kokoinen kuin Euroopassa. Viime vuonna kävimme siellä keikoilla yhteensä kahdeksan kertaa. Dojon avulla voimme nyt tavoittaa oppilaat yhtäaikaa maailman joka puolelta, katutanssin sanansaattajaksikin tituleerattu Jussi Sirviö kommentoi.

www.bboydojo.com