Esittävät taiteet EARSin focuksessa perjantaina 26.8.

UUTISET JA TIEDOTTEET
16.8.2016

EARS – Europe Asia Roundtable Sessions on luovien alojen ammattilaistapahtuma, joka järjestetään 25.-28.8. Helsingissä. Mukana kokeneita puhujia, tuottajia Aasiasta Eurooppaan, Tokiosta Souliin ja Pekingiin.


Katso EARSin koko ohjelma täältä.

Perjantaina 26.8. focus on esittävissä taiteissa. Yhteistyö on avainsana EARSin esittävien taiteiden päivänä.

Tapahtumassa tarkastellaan vientistrategioita ja politiikkaa, alueellisia kiertueverkostoja, rahoitusta ja monitaidefestivaaleja. Keskustelujen teemoina ovat myös uusien teknologioiden tarjoamat mahdollisuudet esittäville taiteille ja esitykset lapsille. Tapahtumassa myös julkistetaan tulossa oleva yhteistuotanto esittävien taiteiden alalta!

Ohjelman ovat tuottaneet Sirkuksen tiedotuskeskus, Cirko – Uuden sirkuksen keskus ja Tanssin tiedotuskeskus yhdessä EARSin kanssa.

EARSin esittävien taiteiden päivässä ovat mukana mm. seuraavat puhujat:

  • Yohann Floch, joka johtaa FACE – Fresh Arts Coalition Europea ja on mukana monissa hankkeissa, kuten liikkuvuusohjelma CASA Circuits ja Circus Incubator.
  • Cheung Fai, kokenut esittävien taiteiden tuottaja, joka tällä hetkellä johtaa Fever Chinaa ja Marvels Marketingia ja toimii Beijing Artists Associationissa.
  • Keizo Maeda, joka on Tokyo Metropolitan -teatterin kansainvälisen musiikki-, teatteri- ja tanssiohjelmiston suunnitteluryhmän jäsen ja johtaa teatterin markkinointia ja tiedotusta.
  • Howard Lian, Kiinan johtavan live-viihdetapahtumien järjestäjän ja lipunmyyntiagentuurin Yong Le Entertainment & Sports -yhtiön perustaja.
  • Preeti Gaonkar, kansainvälisen yhteistyön asiantuntija, joka on työskennellyt mm. Asia-Europe Foundationissa (ASEF) Singaporessa ja perustanut Mumbaihin kulttuuriagentuurin Nothing Regular.
  • Seonghee Kim, esittävien taiteiden tuottaja Koreasta. Työskennellut useilla festivaaleilla ja teattereissa, mm. MODAFE (Modern Dance) -festivaalin taiteellisena johtajana Soulissa.

EARS Esittävien taiteiden päivä Marian sairaalassa perjantaina 26.8. klo 9–16. Voit vielä hypätä mukaan ohjelmaan ja rekisteröityä osallistujaksi, katso ears.asia/helsinki-2016.

EARS-OHJELMA

EARS – Europe Asia Roundtable Sessions on tapahtuma, joka auttaa rakentamaan pitkäjänteisiä suhteita Euroopan ja Aasian luovien alojen välille. Se lisää kansainvälistä yhteistyötä, avaa uusia bisnesmahdollisuuksia sekä jakaa parhaita käytäntöjä ammattilaisten välillä.

EARS on mukana lanseeraamassa luovien alojen ja start-uppien yhteisöä entisessä Marian sairaalassa, 25.8. alkaen.