Etelä-Korean Soulissa isot esittävien taiteiden messut

UUTISET JA TIEDOTTEET
9.10.2017

Lokakuun PAMS eli Performing Arts Market Seoul on yksi Aasian suurimmista esittävien taiteiden messutapahtumista, ja houkuttelee myös paljon osallistujia muualta maailmasta. Suomesta mukana tanssin ja sirkuksen tiedotuskeskukset.

Viikon kestävien messujen aikana järjestetään lukuisia seminaareja, keskustelutilaisuuksia ja erilaisten projektien esittelyjä. Aikataulu on täynnä tutustumismahdollisuuksia eri maiden kollegoihin sekä teatteri-, tanssi- ja sirkusesityksiä eri puolilta maailmaa.

Tapahtumaan on rekisteröitynyt yli 800 ammattilaista, valtaosa Koreasta ja muualta Aasiasta, mm. isot delegaatiot Hongkongista. Paljon osallistujia tulee myös Kanadasta, Pohjois-Amerikasta sekä Euroopasta. Messujen teema-alue on tänä vuonna Latinalainen Amerikka.

Tanssin tiedotuskeskuksella ja Sirkuksen tiedotuskeskuksella on messuilla yhteinen osasto (B1-36). Suomea edustavat kansainvälisten asiain koordinaattorit Katarina Lindholm (tanssi) ja Lotta Nevalainen (sirkus).

Muiden Pohjoismaiden kanssa järjestetään yhteinen keskustelutilaisuus lapsille ja nuorille suunnatusta esittävästä taiteesta, keskiviikkona 18.10. klo 11.00 @ Hongik Art Center Gallery 2.

Pohjoismainen verkottumisilta Nordic PAMS Night järjestetään keskiviikkona 18.10. klo 22.

Tanssin ja sirkuksen yhteistyökumppanit pohjoismaisissa tapahtumissa ovat the Performing Arts Hub Norway, Swedish Arts Council, Danish Agency for Culture sekä Pohjoismaiden edustustot Soulissa.

PAMS  järjestetään 14.–19.10.2017 – näyttelyosastot ovat avoinna 16.–19.10.