Henkilöstömuutoksia tiedotuskeskuksessa tammikuussa 2021

UUTISET JA TIEDOTTEET
19.1.2021

Tanssin tiedotuskeskuksen tiedotus- ja toimistosihteeri Minna Luukko jäi eläkkeelle tammikuun puolivälissä. Kiitämme Minna Luukkoa 23 vuoden työpanoksesta tiedotuskeskuksen hyväksi!

Jatkossa Minna Luukon saattaa löytää tanssikatsomoista ja teatterilämpiöistä. Suunnitteilla on myös puutarhahommia kotipihalla.

Johanna Terhemaa

Tilastonlaatija Johanna Terhemaa

FM Johanna Terhemaa on aloittanut Tanssin tiedotuskeskuksen uutena tilastonlaatijana. Hän kerää esitys- ja katsojatiedot tanssitoimijoilta ja koostaa niistä kevään mittaan vuoden 2020 tanssitilastot. Jos sinulla tai ryhmälläsi on ollut viime vuonna esitystoimintaa etkä vielä ole saanut tilastointikutsua, ota pian yhteys Johannaan: tilastot@danceinfo.fi.

Terhemaa on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Näytelmäkulmassa (Nordic Drama Corner oy), Suomen Saksan-instituutissa Berliinissä sekä Teatterimuseolla. Hän on valmistunut maisteriksi teatteritieteestä ja on myös kirjoittanut teatterikritiikkejä.

Tiedotuskeskuksen viestinnässä työkokeilijana olleen FM Elina Saarikosken työskentelyjakso päättyi tammikuun puolivälissä.

Tanssin tiedotuskeskuksen työntekijöiden ajantasaiset yhteystiedot ovat täällä.