Henkilövaihdoksia Kuopio ja Tanssii Soissa

UUTISET JA TIEDOTTEET
23.11.2020

Yhdistyksen pitkäaikainen toiminnanjohtaja Anna Pitkänen jättää tehtävänsä vuoden 2021 festivaalin jälkeen. Myös puheenjohtaja vaihtuu. Mika Sutinen aloittaa puheenjohtajana vuoden alussa.

K.Soininen, M.Sutinen & A.Pitkänen@Sirpa Karppi

Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalia lähes puolet sen yli 50-vuotisesta taipaleesta luotsannut Anna Pitkänen jättää toiminnanjohtajan roolinsa vuoden 2021 festivaalin jälkeen.

”Ikävuodet päivätyön saralla alkavat olla finaalissa ja on aika siirtyä täysipäiväiseksi saunanlämmittäjäksi. Festivaali voi hyvin, jos tämä covid-aika jätetään huomiotta. Tuleva vuosi on hyvä sauma henkilövaihdokselle ja luonnolliselle uudistumiselle,” toteaa vuonna 1996 festivaalilla aloittanut Anna Pitkänen.

Myös festivaalin hallituksen puheenjohtaja vaihtuu vuoden 2012 alussa. Markkinointijohtaja Kirsi Soinisen 6-vuotiskausi puheenjohtajana päättyy ja tilalla aloittaa Mikko Sutinen. Pitkän uran yritysjohtajana ja hallitustoiminnan ammattilaisena tehnyt Sutinen on aiemmin toiminut mm. lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju Mustin ja Mirrin toimitusjohtajana 2010-2017 ja siirtyy ensimmäisenä puheenjohtajana festivaalin johtoon yritysmaailmasta.

”Tulemme tekemään töitä hallituksen ja koko tapahtumaorganisaation kanssa sen eteen että tapahtuman täysi potentiaali saadaan hyödynnettyä niin tanssitaiteen kun Kuopionkin näkökulmasta”, kommentoi Sutinen.

Yhdistyskokous teki 18.11. pitämässään kokouksessa myös muita henkilövalintoja hallitukseen, erovuoroisten sijalle valittiin myyntijohtaja Elena Chiksoeva, apulaisrehtori Elina Vetoniemi ja kauppias Sirpa Karppi. Aiemmin valittuina hallituksessa jatkavat rehtori Minna Palokangas, hallintojohtaja Tuomo Meriläinen, terveydenhoitaja Leila Savolainen vpj. ja yhdistyskehittäjä Katriina Lahti.