Hyvä suomalaisedustus kansainvälisillä tanssialan messuilla Saksassa

UUTISET JA TIEDOTTEET
24.8.2016

Lähes kolmekymmentä tanssitaiteilijaa ja tuottajaa esittäytyy Tanssin Tiedotuskeskuksen toteuttamalla Suomen messuosastolla Düsseldorfin internationale tanzmesse nrw:lla 31.8-3.9.2016.

Susanna Leinonen Company on valittu messujen Open Studios -ohjelmaan. Ryhmä esittelee työtään ja esittää poimintoja teoksista SEE | OBEY (2015) ja Reclaimed Dreams (tulossa 2017) perjantaina 2. 9. klo 19 Tanzhaus NRWssä.

Suomen osastolla #90 esitetään Loikka-tanssielokuvafestivaalin kooste suomalaisia tanssielokuvia ja taiteilijat esittelevät työtään. Osastolla esiintyvät mm. tanssija-koreografit Diina Bukareva ja Maija Ikonen, ja tanssitaiteilijat Jarkko Lehmus ja Johanna Nuutinen sekä Aalto-yliopiston tutkija Tommi Himberg esittävät demon interaktiivisesta Social eMotions-projektista.

Tanzmesse on Euroopan merkittävin tanssialan messu- ja verkostoitumistapahtuma, ja ainoa pelkästään tanssiin keskittyvä myyntitapahtuma maailmassa.  Tanzmesse järjestetään joka toinen vuosi: viimeksi vuonna 2014 se veti puoleensa yli 1 600 ammattilaisvierasta 58 maasta.

Messuille osallistumisella tähdätään suomalaisen tanssin viennin ja ulkomaan kiertueiden lisäämiseen sekä kansainvälisen yhteistyön kehittämiseen tanssialalla. Viime vuonna yhteensä 32 suomalaista tanssiryhmää esitti 171 esitystä lähes 30 maassa Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Afrikassa ja Yhdysvalloissa. Eniten suomalaiset tanssitaiteilijat esiintyivät Kiinassa, Tanskassa, Saksassa ja Ranskassa.


Vallila Interior

Booth 90 theme by Vallila Interior: Luontopolku fabric designed by Riina Kuikka.

Tanssin Tiedotuskeskuksen osasto #90

Internationale tanzmesse nrw 31.8-3.9.2016.
NRW-Forum Düsseldorf, Ehrenhof 2, 40479 Düsseldorf
www.tanzmesse.com


Suomen näyttelyosaston yhteistyökumppanit

Vallila Interior logo

Vallilla Interior

Lautapelit logo

Lautapelit

Osaston ulkoasun on suunnitellut Margit Sjöroos / Conbalance.