Ice Hot Nordic Dance – uudet www-sivut ja ohjelmistohaku auki nyt

UUTISET JA TIEDOTTEET
15.3.2021

Haluaisitko tietää enemmän pohjoismaisesta nykytanssikatselmuksesta Ice Hotista? Miksi niitä järjestetään ja kenelle ne on tarkoitettu? Miten ohjelmisto valitaan?

Ice Hot Nordic Dance Platform on kansainvälisille tanssialan asiantuntijoille, festivaali- ja teatterinjohtajille ja muille ohjelmistovalintoja tekeville ammattilaisille tarkoitettu tapahtuma, jossa esitellään pohjoismaista nykytanssia. Samalla se on lämminhenkinen verkostoitumistapahtuma, jossa voi alan toimijoille aueta monenlaisia näkymiä ja mahdollisuuksia kollegoihin tutustumisen kautta.

Seuraavan kerran Ice Hot -katselmus järjestetään Helsingissä vuoden kuluttua, 9.–13.2.2022. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on tuolloin juuri ovensa avannut Tanssin talo.

Nyt julkaistut uudet verkkosivut kertovat Ice Hotin taustoista ja sen tarkoituksesta, menneistä katselmuksista, Ice Hotin päämäärästä edistää pohjoismaisen tanssialan kestävää kehitystä sekä maaliskuun puolivälissä avautuneesta avoimesta ohjelmistohausta.

Ice Hot -partnerit ovat luoneet vastuullisuusohjelman, jonka periaatteet, mm. kestävyys, moniäänisyys ja päätöksenteon läpinäkyvyys, ohjaavat myös ohjelmiston valintaprosessia.

Helsingin katselmus toteutetaan noudattaen ympäristöohjelmaa, jonka keskeiset periaatteet ovat hiilijalanjäljen minimoiminen ja tapahtuman vaikutusten maksimoiminen pohjoismaiseen tanssialaan monella tasolla. Ympäristöohjelma on luotu tiiviissä yhteistyössä kestävän kehityksen asiantuntijoiden, Helmi Saksalan (Autiosaari) ja Elina Levulan (Positive Impact) kanssa.

Kestävän toiminnan periaatteita ja käytäntöjä tullaan jakamaan kevään kuluessa eri tavoin tanssin kentän kanssa.