Johanna Rajamäki ei jatka Kuopio tanssii ja soin johtajana

UUTISET JA TIEDOTTEET
3.1.2022

Toiminnanjohtajana viime elokuussa aloittanut Johanna Rajamäki luopuu tehtävästä vuoden vaihteessa. Uuden toiminnanjohtajan rekrytointi käynnistetään vuoden 2022 alkupuolella.

Toiminnanjohtaja Johanna Rajamäki on päättänyt, ettei jatka tehtävässään joulukuun 2021 jälkeen. Festivaali julkaisi uutisen välipäivinä. Tuottaja Sirpa Miettinen on nimitetty vt. toiminnanjohtajaksi.

”Syksyn festivaalin myötä minulle selvisi, että tämän työn hoitaminen vaatii enemmän ympärivuotista läsnäoloa Kuopiossa kuin mitä olin odottanut. Päätos oli erittäin vaikea”, Rajamäki toteaa tiedotteessa. ”Olen ylpeä syksyn 2021 festivaalin kokonaisuudesta ja siitä, että pystyimme tuottamaan kansainvälisen tanssifestivaalin pandemian aikana. Elo-marraskuun aikana järjestetyt tapahtumat vietiin läpi turvallisesti, esityksissä ei ilmennyt tartuntaketjuja ja emme joutuneet perumaan ainoatakaan esitystä.”

”Kiitos Tanssii ja Soi:n tiimille, hallitukselle, artisteille, yleisölle ja yhteistyökumppaneille”, hän kommentoi.

”Johannan lähtö on luonnollisesti meille menetys”, toteaa KuopioTanssii ja Soi ry:n hallituksen puheenjohtaja Mika Sutinen. ”Olemme käyneet tilanteesta keskustelua, eikä hänen päätöksensä tullut lopulta yllätyksenä. Päätös on tehty hallitusti ja yhdessä Kuopio Tanssii ja Soi:n hallituksen kanssa.”

”Kesän 2022 osalta pohjatyöt on tehty ja olemme Riku Lehtopolun, Sirpa Miettisen ja ammattitaitoisen tiimin turvallisissa käsissä. Tulemme käynnistämään uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnin kaikessa rauhassa vuoden 2022 alkupuolella. Tämänhetkinen oletuksemme on, että Johannan tilalle palkattava uusi toiminnanjohtaja voisi aloittaa toimessaan heti kesän 2022 jälkeen, toki sillä tavoitteella, että hän pääsisi mukaan seuraamaan tapahtuman rakentumista jo keväällä edes välimatkan päästä”, Sutinen sanoo.

Kesän 2022 Tanssii ja Soi järjestetään 15.-21.6.2022. Lipunmyynti tapahtumaan aloitetaan 1.3.2022.