Jyväskylän kaupunginteatteri ja tanssiryhmä Off/Balance nostavat lavalle tavikset

UUTISET JA TIEDOTTEET
21.11.2017

Galleria Keski-Suomi -festivaali tuo Jyväskylän kaupunginteatterin lavalle 26.11.2017 yhdeksän pienoisesitystä. Esitykset ovat syntyneet kaupunginteatterin ja tanssiryhmä Off/Balancen erilaisille ryhmille ympäri Suomea järjestämien taidetyöpajojen myötä. Lavalle nousee ryhmiä Äänekoskelta, Saarijärveltä, Viitasaarelta, Luhangasta, Jämsästä, Hankasalmelta, Keuruulta ja Jyväskylästä.


Lisätietoa:

Galleria Keski-Suomi -festivaali Jyväskylän kaupunginteatterilla 26.11.2017

www.offbalance.fi/ohjelmisto/rikotaanrajoja

Nuorten teatteriryhmä Varjolapset Äänekoskelta ja ryhmän ohjaaja Pilvi Honka sekä Jouni Salo, Anna-Leena Järvi ja Maija Andersson Jyväskylän kaupunginteatterilta sekä Terhi Kuokkanen Tanssiryhmä Off/Balancesta. @ Riku Suonio.

”Olemme tavoittaneet ihmisiä niin tekemään kuin katsomaankin. Mahtava nähdä, mikä osaaminen ja heittäytyminen maakunnista on löytynyt. Yhdessä olemme luoneet laajuudeltaan ja vaikuttavuudeltaan jotain varsin suurta”, iloitsevat Tanssiryhmä Off/Balancen taiteellinen johtaja Terhi Kuokkanen ja Jyväskylän kaupunginteatterin johtaja Hilkka Hyttinen.

Kaupunginteatterin ja Off/Balance-ryhmän ammattitaiteilijat ovat kiertäneet ympäri Keski-Suomea vuoden aikana ja luoneet monitaiteellisia esityksiä yhdessä paikallisten lasten ja nuorten, kehitysvammaisten, työttömien, ikäihmisten sekä monikulttuuristen nuorten kanssa osana Rikotaan rajoja -hanketta. Kaikin kaikkiaan on järjestetty 43 työpajaa ja 18 esitystä ja tavoitettu noin 2000 osallistujaa.

Työn hedelmistä saadaan nauttia sunnuntaina kaupunginteatterin lavalla.

Hanke on osa Suomi100-juhlavuoden ohjelmaa.