Koko Suomi tanssii on tavoittanut jo yli 300 000

UUTISET JA TIEDOTTEET
15.2.2017

Kampanjan tanssihaastevideot julkaistiin loppiaisena ja niitä on katsottu ainakin 245 000 kertaa. Tanssihaasteen ovat jo toteuttaneet monet kaupungit ja lukuisat harrastusryhmät.


Lue lisää

Koko Suomi tanssii

Seuraa

#tanssihaaste

Facebookissa

lukemat_tanssihaaste_100217

Tanssin Tiedotuskeskuksen koordinoima, koko Suomea tanssittava hyvän mielen kampanja Koko Suomi tanssii, on tavoittanut reilussa kuukaudessa 310 000 ihmistä. Kampanjan tanssihaaste- ja opetusvideot julkaistiin 6.1.2017 ja niitä on katsottu kampanjan sosiaalisen median kanavissa yhteensä 245 000 kertaa.

Kampanja on herättänyt laajaa innostusta: Tanssihaasteen ovat jo vastaanottaneet niin kaupunginjohtajat kuin paikalliset harrastusryhmät, työporukat ja taiteilijat ympäri Suomen.

Kampanja tanssittaa ihmisiä koko vuoden. Tallinnan Telliskiven Tantsupiduissakin tanssittiin koko Suomen humppaa 11. helmikuuta.

Miksi osallistua tanssihaasteeseen?

Osallistumalla tavoitat tanssista kiinnostuneet ympäri Suomen!

Tanssihaaste-videon yhteydessä tuot luontevasti esille tulevan ensi-iltasi, tarjoat kurkistuksen uuden teoksen kulisseihin ja tuotat helposti lähestyttävää ja kiinnostavaa sosiaalisen median sisältöä, joka kestää aikaa. Parhaimmillaan yksittäiset tanssihaaste-videot ovat saaneet kampanjan Facebook-sivun kautta satoja tykkäyksiä ja jakoja. Hyvänä esimerkkinä Tampereen Työväenteatterin tanssihaaste-video, jonka yhteydessä nostettiin esiin teatterin tuleva Cabaret-ensi-ilta.

Koko  Suomi tanssii on osa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlia.

#suomitanssii

#suomi100