Maailmanluokan ryhmä Kuopioon peruneen Israel Galvánin tilalle

UUTISET JA TIEDOTTEET
9.5.2016


Lue lisää Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalista täältä.

Flamencotähti Israel Galvánin Kuopion esitykset on jouduttu perumaan Kuopio Tanssii ja Soi -festivaaleilta tältä kesältä. Galvánin tilalle saapuu yhdysvaltalainen Les Ballets Trockadero de Monte Carlo.

”Taiteilija Israel Galván on toipumassa polvivammasta. Emme voi olla varmoja, että hänen vaateliaan teoksensa esittäminen on mahdollista kesäkuussa Kuopiossa. Olemme Galvánin ja hänen tiiminsä kanssa päätyneet siihen, että perumme Kuopion vierailun”, Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin toiminnanjohtaja Anna Pitkänen sanoo festivaalin tiedotteessa.

Galvánin tilalle Kuopioon saapuu taidokas yhdysvaltalainen Les Ballets Trockadero de Monte Carlo, joka nähtiin Kuopiossa vuonna 2012. Tuolloin heidän vierailunsa villitsi Musiikkikeskuksen täyden salin kahtena peräkkäisenä iltana valtaviin suosionosoituksiin!

Vuonna 1974 perustetun Les Ballets Trockadero de Monte Carlon miesjäsenet tanssivat sekä miesten että naisten roolit vahvasti balettia parodioiden, teknisellä taituruudella. Ryhmä on esiintynyt muun muassa Bolshoi-teatterissa ja Lyonin biennaalissa.

Kuva: Sascha Vaughan

Kuva: Sascha Vaughan

Israel Galvánin esitykseen ostetut pääsyliput kelpaavat sellaisenaan ”Trocksien” esitykseen. Lippu on myös mahdollista palauttaa tai vaihtaa johonkin toiseen esitykseen, ottamalla yhteyteyttä myyntipisteeseen, josta on lippu on ostettu. Internetistä lipun ostaneita pyydetään vaihtoa varten olemaan yhteydessä osoitteesee lippupiste@lippu.fi.